Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Kengan Asura

Okay, the kanji and dialogue in this chapter is REEEALLY difficult so I'm gonna try my best. Please remember that this may not be 100% accurate:

-The ancestor to the Wu clan is a man named "Wu Hei," born 5000 years ago (the shadowy figure shown in the first two pages.) He's the "original" Wu, and the person that all Wu and Kure members are descended from.

-Alan Wu says to Raian (on page 4):

"It's been 1300 years since you left the nest. Seems like you don't even recognize your father's face."

This obviously confuses Raian, since Alan is not his dad, nor is he 1300 years old.

-Wu Xing and Nikaido explain that 1300 years ago, the Wu clan split into three different branches: the Kure clan in Japan, the Wu clan in China, and a separate "Far West" branch. Edward and Alan are a part of the "Far West" branch.

-In addition to Removal, there's an ULTRA secret technique that only the Far West branch can use, called Fui Shun ("Resurrection.") It's a practice where a person gets brainwashed into thinking that they're Wu Hei himself, and this gets passed on from generation to generation to generation to generation. All of Wu Hei's memories, personality and knowledge gets passed from one person to another.

-This is why Alan talks to Raian the way he does, because Alan thinks that he himself is Wu Hei. And because Wu Hei is the ancestor to the Wu Clan, he can obviously use 100% perfect Gui Hun.
Meğer avatar formu varmış adamların ?

Son düzenleme:
İlginç bir bölümdü. Raian reis removal açmamasına rağmen baya rahat, Ohma'dan da hala güçlü olduğu tescillendi. Removal+Kure tekniklerini kullandığı zaman Agito ve Kuroki seviyesine çıkabilir mi merak ediyorum.

Bölümden önce yazayım buraya aklımdakileri Önceki bölümlerde Lu Tian, Niko'dan bahsedince Alan Wu anlamıştı ben onu kulakları çok keskin herhalde diye düşünmüştüm ama anlaşılan dudak okumuş Ohma gibi. Ohma ve Raian muhtemelen teknik alışverişi de yapmıştır. Özellikle Raian, Advance'i seven biri olarak meraklısı olabilir ve Removalla beraber açabilirse fena şeyler görebiliriz. Wu Hei ile bağlantı kurmanın mükemmel Removal dışında etkili olup olmayacağından emin değilim çünkü teknikler zaten yıllar geçtikçe iyileşiyor antik zamanların deneyimi ne katar belirsiz. Raian da hali hazırda yüzde yüz ile kullanıyor. Ama Raian gibi bir adamın bile ortalama Wu'dan fiziksel olarak güçsüz olması acayip olmuş, klanlar arası denge için 1300 yıllık Kure teknikleri diğerlerinden önde olabilir.

Connector muhabbeti çok ilginç çünkü Ryuki'ye Worm connector diyor. Muhtemelen siber beyin araştırmalarıyla bunu birleştirip eski veya yeni liderlerini dünyaya getirecekler diye düşünüyorum. Birkaç dövüştür hala yeterince aydınlanmasa da çok fazla bilgi aldık Worm hakkında.

Ohma'ya gelince, kendisi artık ana karakter olmadığından Niko'ya yaklaşmıştır diye bekliyordum ama anlaşılan henüz o raddeye gelmemiş. Sonuç da garip değil çünkü iyileştiğinde teknik yeterliliği olarak Kuroki dövüşünden bile gerideydi ki zaten Redirection ve belki Flame kataları dışında çok usta durumda da değildi . Neredeyse her gün dövüştüklerinden iki tarafında teknik kullanımını abartmadığı düşünülebilir bence, özellikle Demonsbane ve Water katanın kemik kıran tekniklerini. 1 yıl boyunca tekniklerinde ustalaşan Raian'ın skor olarak önde olması çok garip değil. Hollis ile yapılan dövüş gibiyse zaten hız,güç konusunda Raian net önde ve Ohma'da foresight da yok. Tabi Kure tekniklerini hiç bilmiyoruz her şeye rağmen Raian tamamen önde de olabilir benim bundan bahsetme nedenim Ohma'yı saklarken bu kadar bunu söyletmesinin çok mantıklı gelmemesi. Raian hypeı için gerek yok buna.

Silinmiş Üye

Bırakında dövüş izleyelim niye tek yedi.Mortal combat bitirişi yaptı adama.Bir şey daha adamdaki bıçak fark ediliceği için belki Raiana win yazılabilir diskalifiye olması gereken biriyle dövüştü çünkü kurallar ne derse artık.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık