İngilizce bile tam basılmadı. 11 cilt basıp durdurdularValla İngilizce basılı bulsam satın alacaktım cilt cilt, o bile yok. Çok aradım ama bulamadım. Anime rewatch + kalan kısmı kalitesiz de olsa mangadan şeklinde yapabilirim, bakalım.

İngilizce bile tam basılmadı. 11 cilt basıp durdurdularValla İngilizce basılı bulsam satın alacaktım cilt cilt, o bile yok. Çok aradım ama bulamadım. Anime rewatch + kalan kısmı kalitesiz de olsa mangadan şeklinde yapabilirim, bakalım.
Ne oldu beğenmedinmi?
Dayı sen niye dalga geçiyorsun bizlerle onun bi cevabını ver hele. Resmi çevirisi yerli yabancı hiçbir yerde yok, basılı dahi bulunamıyor diyoruz sen manga-tr linki atıyorsun.Ne oldu beğenmedinmi?![]()
Bende iyi scan bulamadın sandım neyse boşver.Dayı sen niye dalga geçiyorsun bizlerle onun bi cevabını ver hele. Resmi çevirisi yerli yabancı hiçbir yerde yok, basılı dahi bulunamıyor diyoruz sen manga-tr linki atıyorsun.![]()
Manga-tr'deki scan her yerde olan scan idi zaten. İngilizce başka kaynak olmadığından TR'dekiler de oradan çeviriyor. Yine de sağ ol düşünüp attığın için.Bende iyi scan bulamadın sandım neyse boşver.