Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Katekyo Hitman Reborn!

Normalde remake işine özellikle günümüz animasyon teknikleri söz konusu olduğunda hiç sıcak değilim ama khr nin özellikle seslendirme kadrosu korkunçtu. Burada bir değişim yaşanırsa iyi olur. Müzikleri de öyle aman aman değildi ve lüzumsuz uzun sürmüş bir seriydi diye kaldı aklımda.

Normalde remake işine özellikle günümüz animasyon teknikleri söz konusu olduğunda hiç sıcak değilim ama khr nin özellikle seslendirme kadrosu korkunçtu. Burada bir değişim yaşanırsa iyi olur. Müzikleri de öyle aman aman değildi ve lüzumsuz uzun sürmüş bir seriydi diye kaldı aklımda.
Benim fanlığımdan dolayı mı bilmiyorum ama ben çok seviyorum. Karakterlerin sesleri çok uyumluydu. Müzikleri de güzeldi gaza getiriyordu.
Bence remake gereksiz olur, OG gayet yeterli. Devam sezonu çok daha iyi olur. Hem ben de tekrar başlar bu sefer bitiririm. (İlk başladığımda 120 bölüm falan izleyip salmıştım.)
Hemen başla, bitir 🔥

Benim fanlığımdan dolayı mı bilmiyorum ama ben çok seviyorum. Karakterlerin sesleri çok uyumluydu. Müzikleri de güzeldi gaza getiriyordu.

Hemen başla, bitir 🔥
Yani onu bilemem tabii de özellikle ana karakterlerde epey cimri davranmışlar. Yayınlandığı dönemi düşününce seiyuu kalitesinin arşı alada olduğu bir dönemdi. Parasal sebepleri olduğu bence çok bariz zaten animasyon kalitesini de düşünürsek.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık