Seriyi bırakacak olanlar nerede kaldı.
Bak şimdi oldu. Gerçi umarım Luffy alır : ))Ben Lufy sağ kolları alır diyorum, doğal olarak onu gömeceğim. Tmm dur Dof olmaz ama şu olsun. Op'de çıkan bölümü çok öveceğim. Oda'yı da övme başlığında öveceğim. Üstüne Fuji'ye de 1 hafta konularda, gerçek amiral muamelesi yapacağım.
@amaneden seriyi ve modluğu bırakacağını söyledi ama ikisine de itiraz ediyorum olan bize olacak kime spoiler soracağız bin defa : ))Seriyi bırakacak olanlar nerede kaldı.
arigatoHa şöyle! Yanyana Luffy'nin arkasındayız, oranları boşver.
Bu arada aramızda yaptığımız anlaşmaya göre, @justahuman kardeş, benim rızamla 1 aya kalmadan avatarını değiştirebilirsin.
O katakuri tarafında, biride luffy tarafından yazsa da eşitlik olsaBak şimdi oldu. Gerçi umarım Luffy alır : ))
@amaneden seriyi ve modluğu bırakacağını söyledi ama ikisine de itiraz ediyorum olan bize olacak kime spoiler soracağız bin defa : ))
Forumda bir tane Oda var o da seriyi mi bıraksın : ))
Şahsım adına hiç bir iddia için seriyi bırakmayacak kadar değer veriyorum o da bırakmaz zaten esprisine söyledi diye düşünüyorum : ))O katakuri tarafında, biride luffy tarafından yazsa da eşitlik olsa
Böyle yazanların zaten hiç birini ciddiye almıyorum,bir iddia için seriyi bırakmak nedir.Şahsım adına hiç bir iddia için seriyi bırakmayacak kadar değer veriyorum o da bırakmaz zaten esprisine söyledi diye düşünüyorum : ))
Ben de gerçek anlamda severek takip edenin bırakamayacağını düşünüyorumn, belki forumu bırakır. Onun dışında sadece seriden bıkan bir çok noktada beğenmemeye başlayan biri bardağı taşıran son damla olarak bırakır gibi geliyor bana.Böyle yazanların zaten hiç birini ciddiye almıyorum,bir iddia için seriyi bırakmak nedir.
Aynen öyle şahsen ben bu nedenden bırakım.Ben de gerçek anlamda severek takip edenin bırakamayacağını düşünüyorumn, belki forumu bırakır. Onun dışında sadece seriden bıkan bir çok noktada beğenmemeye başlayan biri bardağı taşıran son damla olarak bırakır gibi geliyor bana.