Avatar avatar demişsin, önemsiz demişsin, iyice yarama tuz basmışsın. 1 hafta banlancan ama burayı takip edebileceksin, o yüzden çok ağır değil.Benim en değer verdiğim şey korsanfan bir hafta girememek ne demek biliyor musun : )) Avatara vs kıyasen
Ayrıca avatar mavatar değiştirsem ne olacak bunlar önemsiz geliyor bana.
Bir karakteri çok öven ya da yerden yere vuran için geçerli olabilir ama benim öyle bir durumum yok avatar değiştirmek türü şeyler ceza olmaz bana.
Senin avatarın mı One Piece evrenin de değil ki ama : ))Avatar avatar demişsin, önemsiz demişsin, iyice yarama tuz basmışsın. 1 hafta banlancan ama burayı takip edebileceksin, o yüzden çok ağır değil.
Avatar senin için önemsiz ama aynı tarafı tuttuğun adamı avatardan vurdun. Madem öyle, gel şöyle yapalım: Luffy cancağızım yenilirse, banlanmadan önce Avatarını, benim şu anki avatarım yapıyorsun, 1 ay süreliğine. Var mısın?
Evet o evrenden değil ama avatarımı gelip iddaaya karıştıran da sensin. Hem sana kutsal ejderleri anımsatıyor.Senin avatarın mı One Piece evrenin de değil ki ama : ))
Neyse O zaman1 ay değil de 1 hafta olur verdiğim oranları hatırlıyorsun : )
Banlanmama da gerek yok yorum yazmak istemem zaten Justahuman yanında bu avatarı görmemek için
Bakarsın o zamanlar foruma hiç girememe durumum olabilir biraz da ondan dolayı bir hafta ban dedim.Evet o evrenden değil ama avatarımı gelip iddaaya karıştıran da sensin. Hem sana kutsal ejderleri anımsatıyor.
Oran falan deyip, yeme beni şimdi. Doğru cezayı bulmuşum o zaman. 1 hafta kurtarmaz, zaten banlı olacan 1 hafta. Hadi 2 hafta olsun, hem benim içim soğur, hem de sen iddaanın hakkını vermiş olursun.
Ba ba ba ba!.. 1 hafta işin olacağı için ona uygun iddaaya girmek biraz kaçak güreşmek olmuyor mu?Bakarsın o zamanlar foruma hiç girememe durumum olabilir biraz da ondan dolayı bir hafta ban dedim.
Bandan vaz geçtim sadece avatar yeterli. : ))
O kadar da umursamam ama değiştirse artık şu avatarı diye düşündüğüm avatarı alıp önüme koydun ya helal olsun sana