Eğer Luffy alırsa, PP'i Zoro yapıcam.
Bunu söyleyenin pp'ının olmaması da ayrı bir vaka.Nickler ppler havada uçuşuyor bu iddialardan sonra kim kimdi taniyamaz olucaz herhalde
Burada pek bir şey söylenmedi, Koca Ana Iddiaları daha da fena.Nickler ppler havada uçuşuyor bu iddialardan sonra kim kimdi taniyamaz olucaz herhalde
BM inecek inmeyecek konusu uzun sürdü. Herkesin savunduğu düşüncesinin az ya da çok altını doldurma imkanı oldu. Bu konu ise biraz hava da ve anketin geçersiz olma ihtimali de ile birlikte diğer iki ihtimalde yakın genel kanı bu yönde olduğu için biraz işi sıkı tutuldu diye düşünüyorum.Burada pek bir şey söylenmedi, Koca Ana Iddiaları daha da fena.
Daha iyi işte herkes pp değiştiricek ben pp koyucam maksat çeşit artsınBunu söyleyenin pp'ının olmaması da ayrı bir vaka.
Gördüm gördüm aynen. Onu da dahil ederek yazdım zatiBurada pek bir şey söylenmedi, Koca Ana Iddiaları daha da fena.
Sen naptın ya off öyle ceza mı olur işkence resmen .Katakuri yenilirse bir ay profil fotomda Kerimcan durmaz olur 1 ay boyunca sadece vur bana şarkısını dinlerim.
PATRON ÇILDIRDIParantez içine de All>Kaidou yazıcam...
Ek olarak imzaya da "Luffy baba büyüksün, BM'i bile teklersin" yazıcam.