İyi o zaman iddia konusu bulunmuştur.Hobaaaa beklemiyordum bunu. Kaiba herzaman.
Avatar olarak bunu kullanacaksın. Parantez içine de Yugi>>>Kaiba+Kaiba yapacaksın?
İyi o zaman iddia konusu bulunmuştur.Hobaaaa beklemiyordum bunu. Kaiba herzaman.
Tamamdır yazdırıyorum Smokere.İyi o zaman iddia konusu bulunmuştur.
Avatar olarak bunu kullanacaksın. Parantez içine de Yugi>>>Kaiba+Kaiba yapacaksın?
Olur kabul ettim. Biraz müttefik kazanlım, yoksa yaşam alanı kalmayacak. 1 haftaya karşılık 2 hafta adil olmuş.Sen 1 hafta Fuji avatarı ve parantez içine Fujitora bey diyeceksiniz yaz. Bende 2 haftalığına Dof fanı, avatar ve parantez içi ne istersen. Yazdırıyorum bunu böylece @Smoker e.
Tamamdır hocam. Ama avatara iyi bak.Tamamdır yazdırıyorum Smokere.
Daha fazla istemediğin avatarı kullanma diye 1 hafta yeter sana.Olur kabul ettim. Biraz müttefik kazanlım, yoksa yaşam alanı kalmayacak. 1 haftaya karşılık 2 hafta adil olmuş.
Hobaaaaaaa avatarı görmemiştim ama artık yapacak bir şey yok kabul ediyorum.Tamamdır hocam. Ama avatara iyi bak.
Eee biz de izledik seriyi biliyoruz.Hobaaaaaaa avatarı görmemiştim ama artık yapacak bir şey yok kabul ediyorum.
Saolasın meteor atmaya alışayım. Hem Fuji sevilmez mi yahu, onu sevmeyenler sadece derinliğinin farkına varamıyor. Müthiş bir karakter. 1 hafta yeter bana.Daha fazla istemediğin avatarı kullanma diye 1 hafta yeter sana.
Yalnız burada çok ballı kazanmıştı Yugi, Exodia çekmişti yoksa kaybediyordu.Eee biz de izledik seriyi biliyoruz.
Kartların yüreğine inanacan.Yalnız burada çok ballı kazanmıştı Yugi, Exodia çekmişti yoksa kaybediyordu.