Luffy yenmiş sayılır.@Smoker
Peki dövüş denk gözüküp Luffy Kata'nın sırtını yere getirirse ve Kata'da sırf bu yüzden kendini yenilmiş sayarsa kim kazanmış olucak ? Böyle bir galibiyet benim anladığım anlamda galibiyet olmazda ondan soruyom.
Daha 3 saat falan var pastanın BM tarafından yenmesine.Bu saat'den sonra vs olmaz pastada oldu verip gidecekler pastayı.
Parantez için aynı kalsın ve avatarında Zoro olsun 1 haftalığına. Sende bana söyle istediğini yaparım 2 haftalığına.Olsun hocam. Şartların neler?
Sen karşı tarafa geç o zaman.Ben de alır diyorum. Neyine gireceğiz? Aynı taraftayız.
Kaiba mı Yugi mi ?Parantez için aynı kalsın ve avatarında Zoro olsun 1 haftalığına. Sende bana söyle istediğini yaparım 2 haftalığına.
Sevdiğim karakterler: Enel, Crocodile, Ace, Marco (WB ve tayfası kısaca), BB, Garp, Zoro, Luffy.
Sevmediğim: Foxy, Dof, Usopp, çarlos, Akainu, Helmeppo.
İstediğini yaptır bu karakterlere bakarak yada farklı bir şey yaptır farketmez.
2 haftalığına da @Daredewill ile gireceğim.
Benle girdin ya onu Smoker'a yazdır, Fuji 2 hafta ve parantez içi üstüne avatar. Ben seni Dof fanı yapacağım.Ben iddiaya girmek istiyorum avatar ve parantez içine. Kabul edersen.
Hobaaaa beklemiyordum bunu. Kaiba herzaman.
Sen 1 hafta Fuji avatarı ve parantez içine Fujitora bey diyeceksiniz yaz. Bende 2 haftalığına Dof fanı, avatar ve parantez içi ne istersen. Yazdırıyorum bunu böylece @Smoker e.Benle girdin ya onu Smoker'a yazdır, Fuji 2 hafta ve parantez içi üstüne avatar. Ben seni Dof fanı yapacağım.
@RedTeroR Yanlış taraftasın.