Bu bölüm Kata > Luffy gördük. 2-3 Bölüme Luffy benzin alıp gelir ve Kata'yı yıkarsa (hiç sanmıyorum) Luffy çok güçlü olur. Saçma olur ama olurDoğruyu bu bölüm gördük
Bu bölüm Kata > Luffy gördük. 2-3 Bölüme Luffy benzin alıp gelir ve Kata'yı yıkarsa (hiç sanmıyorum) Luffy çok güçlü olur. Saçma olur ama olurDoğruyu bu bölüm gördük
Demek şimdiden görebiliyorsun neler olacağını. Tamam öyle olsun.Wano Arc boyunca Zoro'yu dediğin gibi savunacağım.Wano arc gelip Zoro kötü durumlara düştüğünde Luffy'i savunduğun gibi savunacan Zoro'yu tüm arc boyunca
Not: O değilde @Raiden bi şey dedi sanki
Takdir edilesi ileri görüşlülükWano arc gelip Zoro kötü durumlara düştüğünde Luffy'i savunduğun gibi savunacan Zoro'yu tüm arc boyunca
Eşeği sağlam kazığa bağlayalım da sonrası önemli değil, Zoro'ya güvenimiz tam olsa bile Oda'dan emin olamuyoruz.Demek şimdiden görebiliyorsun neler olacağını. Tamam öyle olsun.Wano Arc boyunca Zoro'yu savunacağım.
Bölüm içince kaynadı ama Kata, Luffy'nin zayıflığını öğrendi onu güçlü yapan g4 ayrıca zaman sınırlı. Yani bir iki bölüm sonra yada gelecek bölüm dayak yese bile o süre sınırını bitirmenin yolunu bulur en olmadı zemine girer adam uyanık. Kaybetme ihtimalim yok.Bu bölüm Kata > Luffy gördük. 2-3 Bölüme Luffy benzin alıp gelir ve Kata'yı yıkarsa (hiç sanmıyorum) Luffy çok güçlü olur. Saçma olur ama olur
Kata bunları biliyor ama bir de Oda etkisi var. Luffy bu Kata ile bir daha karşılaşırsa ne yapar eder alır. Bu bölüm Brulee'nin yakalanış şeklini gördükten sonra Kata'da bir aptallık yaparBölüm içince kaynadı ama Kata, Luffy'nin zayıflığını öğrendi onu güçlü yapan g4 ayrıca zaman sınırlı. Yani bir iki bölüm sonra yada gelecek bölüm dayak yese bile o süre sınırını bitirmenin yolunu bulur en olmadı zemine girer adam uyanık. Kaybetme ihtimalim yok.