Gül sen gül. Şimdiden antrenman yapmaya başla ama yine de. Ne bileyim bölüm çıkınca Luffy negzel vurmuş gibisinden falan... Bünyeye ağır gelmesin diye hani.Ne oldu yoksa Luffy kazandı mı
Aaaa doğru gene birileri kazanacak demiştir
Gül sen gül. Şimdiden antrenman yapmaya başla ama yine de. Ne bileyim bölüm çıkınca Luffy negzel vurmuş gibisinden falan... Bünyeye ağır gelmesin diye hani.Ne oldu yoksa Luffy kazandı mı
Aaaa doğru gene birileri kazanacak demiştir
Neye ağır gelecek la, ben burda 6 aydır Luffy fanlarının falanca söyledi, filanca söyledi Luffy yenecek dediğini gördüm daha ağır ne olabilir kiGül sen gül. Şimdiden antrenman yapmaya başla ama yine de. Ne bileyim bölüm çıkınca Luffy negzel vurmuş gibisinden falan... Bünyeye ağır gelmesin diye hani.
Arc uzadıysa bizim suçumuz ne Red kardeş? Oda uzatmasa bir aydır Luffy fanlığı yapıyor olurdun. :/Neye ağır gelecek la, ben burda 6 aydır Luffy fanlarının falanca söyledi, filanca söyledi Luffy yenecek dediğini gördüm daha ağır ne olabilir ki
Oda uzatmasa seninki çoktan ölüydüArc uzadıysa bizim suçumuz ne Red kardeş? Oda uzatmasa bir aydır Luffy fanlığı yapıyor olurdun. :/
Girmedim. Filmine ve yemeğine girdim.@Smoker
Sen emoji kullanacağım iddiasına girmemiş miydin Smoker? Yoksa ben mi öyle hatırlamak istiyorum acaba.
Neyse film ağır bir filmdi diye hatırlıyorum. Yine de bir gülücüğün yeterdi ya.Girmedim. Filmine ve yemeğine girdim.
Bakarız.Neyse film ağır bir filmdi diye hatırlıyorum. Yine de bir gülücüğün yeterdi ya.
Şundan bir tane.=>