Senin de Zoro'yu nasıl öveceğini görmek istiyorum merakla. :/Oha iddaya girmişim.Gene gaza gelmişim herhalde.
Senin de Zoro'yu nasıl öveceğini görmek istiyorum merakla. :/Oha iddaya girmişim.Gene gaza gelmişim herhalde.
@RedTeroR gibi tabi kiSenin de Zoro'yu nasıl öveceğini görmek istiyorum merakla. :/
İki tane gızıl terör zehirlenmesi foruma ağır gelir. :S O süre boyunca foruma girmemek lazım.@RedTeroR gibi tabi ki
Alışıksındırİki tane gızıl terör zehirlenmesi foruma ağır gelir. :S O süre boyunca foruma girmemek lazım.
O nasıl bir iddiaLufy aldı mı, kazansa bile kaybetmiş mi oluyorum ben nasıl çetrefilli iddialara girdim lanet olsun.
Kandırıldım diyeyim. @Raiden yüzünden.O nasıl bir iddia
Benden ağır bir şey istediğin için karşılığında seni her türlü zarara sokacak bir iddiaya girmeni sağladım. Suçlu sensin yani.Kandırıldım diyeyim. @Raiden yüzünden.
Uzun vadede bana yarayacak gibi. Lufy yensin de gerisi önemli değil.Benden ağır bir şey istediğin için karşılığında seni her türlü zarara sokacak bir iddiaya girmeni sağladım. Suçlu sensin yani.
Ne oldu yoksa Luffy kazandı mıBir ay boyunca Luffy'yi nasıl öveceğini çok merak ediyorum.