merhabaOda Luffy ye kazandırcak ya belli oldu, luffy kazanamaz ise 1 ay boyunca mangayı okumayacagım
sonra o kacırdın bi ay boyunca hepsi toplu mı izliceksiniz
ben gibi
merhabaOda Luffy ye kazandırcak ya belli oldu, luffy kazanamaz ise 1 ay boyunca mangayı okumayacagım
Bir ay boyunca Luffy'yi nasıl öveceğini çok merak ediyorum.Kata kazanacak eğer kaybederse bir ay boyuncu Luffy'nin ne kadar muhteşem ve güçlü olduğunu yazıp dururum
Deme öyle Mukaddes.Katakuri kazanacak, kazanamazsa 6 ay ban atın.
Chaos Bringer: 1 hafta boyunca Buggy'nin Korsan Kral olacağını savunacak ve onu her yerde övecek, Üvey Baba dizisinden Lamia avatarı kullanacak ve parantez içine Densetsu no Samurai'nin istediği şeyi yazacak.
@Smoker@Smoker ,biraz kapalı yazmışım o yüzden anlaşılmamış. Katakuri yenilmez, yenilirse 2 hafta Foxy avatarı.
@Smoker
Şu dövüş bitmeden iddiaları netleştirelim. Katakuri yenilmeze 2 hafta Foxy avatarı derken Katakuri yenilirse Foxy avatarı yaparım anlamında söylemiştim. Hani Barça yenere 2 lira bastım der gibi. Gerçi tam olmadı. Yani niyetim Katakuri yenilmez demekti. Şimdiden düzeltelim de sonra sıkıntı olmasın.
Daha önce de düzeltilsin diye mesaj atmışım, düzeltilmemiş. Şimdi Katakuri yenilirse sıkıntı olmasın. Nerede Luffy yenilir diyenler çıkabilir.
Doğrusunu yaptın, takılmak istedim sadece. Şahsen Lamia'yı avatar yapmak istemiyorum.Daha önce de düzeltilsin diye mesaj atmışım, düzeltilmemiş. Şimdi Katakuri yenilirse sıkıntı olmasın. Nerede Luffy yenilir diyenler çıkabilir.