Güzel hikayeCevap çok bariz değil mi abi herkes de onlara vermiş zaten.
Ama Garp-Roger ikili olarak çok çok daha tehlikeli. İçlerinde WB'nin de olduğu Rocks ekibi bile direnemedi bu ikisinin birleşmesine.
est reyiz seninki daha güzel. imagination yüksek.Güzel hikaye
Sen kendi potansiyelinin farkında değilsin kral. Misal Roger'ın en büyük ve en güçlü düşmanı Xebec o kadar güçlü olmadığı için adama Garp'la beraber dalıyorlar. Maksat fantazi olsun. Sonra bizim Roger/Garp bakıyor Xebec baya hafif kaçıyor bu sefer Roger'la denk olan Beyazsakal canavarını çağırıyorlar. Lan Allah Allaaaaah... Bu sefer bakıyorlar Beyazsakal'ın bıyıkları tavuk gibi yoluyorlar. Tövbe estağfurullaaaah Bakıyorlar olacak gibi değil alayınız gelin biz ikimiz tek atıyorlar. Tabi 5-6 yaşında bir devi sağdan sola çarpan BM o sıralar +30 yaşında ama bu tabi ki önemsiz bir detay. Ex aşkı Kaido'nun zaten bir sıkımlık canı var. Velhasıl Roger'la Garp yine bana mısın demiyor, veriyor küsküyü, vuruyor kırbacıest reyiz seninki daha güzel. imagination yüksek.
Bu hayal gücüyle harcanıyorsun buralarda reyix. Spinn-off falan yazıp çizsene. Sıkı takipçin olurumSen kendi potansiyelinin farkında değilsin kral. Misal Roger'ın en büyük ve en güçlü düşmanı Xebec o kadar güçlü olmadığı için adama Garp'la beraber dalıyorlar. Maksat fantazi olsun. Sonra bizim Roger/Garp bakıyor Xebec baya hafif kaçıyor bu sefer Roger'la denk olan Beyazsakal canavarını çağırıyorlar. Lan Allah Allaaaaah... Bu sefer bakıyorlar Beyazsakal'ın bıyıkları tavuk gibi yoluyorlar. Tövbe estağfurullaaaah Bakıyorlar olacak gibi değil alayınız gelin biz ikimiz tek atıyorlar. Tabi 5-6 yaşında bir devi sağdan sola çarpan BM o sıralar +30 yaşında ama bu tabi ki önemsiz bir detay. Ex aşkı Kaido'nun zaten bir sıkımlık canı var. Velhasıl Roger'la Garp yine bana mısın demiyor, veriyor küsküyü, vuruyor kırbacı
Yaa işte böyle bir hikaye. Neyse uyan hadi geldik
Bana hayal gücü diyor yav. Olur mu üstadım eline su dökemeyiz
Geceden mi kaldın keko ?Bu hayal gücüyle harcanıyorsun buralarda reyix. Spinn-off falan yazıp çizsene. Sıkı takipçin olurum