Her türlü çıkar. İki sene öncesi sağ kol ayarı Magellan'la aynı seviyedeydi zaten. Shanks tayfasını alırlarsa amiral seviyesi çıkmaması gibi bir durum imkansız.Shiryu amiral seviyesi de çıkmaz. :/
Her türlü çıkar. İki sene öncesi sağ kol ayarı Magellan'la aynı seviyedeydi zaten. Shanks tayfasını alırlarsa amiral seviyesi çıkmaması gibi bir durum imkansız.Shiryu amiral seviyesi de çıkmaz. :/
Her türlü çıkmaz.Her türlü çıkar. İki sene öncesi sağ kol ayarı Magellan'la aynı seviyedeydi zaten. Shanks tayfasını alırlarsa amiral seviyesi çıkmaması gibi bir durum imkansız.
Hangi ara ve nerede kapışırlar Mihawk ile?Shiryu amiral seviyesi çıkar. Mihawk'ı imkanı yok yenemez. Bb dövüşünden sonra Mihawk'la kapışır Zoro.
Mihawk'ın geçmişi hakkında tek bir şey bile bilmiyoruz. Yani şuanda Mihawk hakkında aslında İmu'nun kardeşi falan bile dense senaryoya yedirilebilir.Hangi ara ve nerede kapışırlar Mihawk ile?
O sebepten Jozu, Vista ve Crocodile ile aynı anda dövüştü haklısın.Mihawk, şuanki Zoro ve Shiryu'yla aynı anda dövüşebilecek çaptadır
Doğru Imu ile bazı benzerlikler tespit ettim (sadece gözler değil). Eğer Shichibukai kaldırılması ve Zoro'nun Mihawk'a yalvarıp 2 sene eğitilmesinden sadece biri olmasaydı buna sıcak bakabilirdim, Oda kasıtlı olarak sanki her seferinde Mihawk'ı Haşırsapkalar fanı gibi gösteriyor. Bir Amiral olan Fujitora ile bile Luffy ciddi tam güç dövüşemiyor. Bunlar bu arkadaş halleriyle en fazla kim daha iyi kesme atacak yarışması yapabilirler.Mihawk'ın geçmişi hakkında tek bir şey bile bilmiyoruz. Yani şuanda Mihawk hakkında aslında İmu'nun kardeşi falan bile dense senaryoya yedirilebilir.
Genelde ben de Mihawk'ı başkası yenecek Zoro da onu yenecek teorisine sıcak baksam hatta olacağını düşünsem de Mihawk'ın final düşmanı çıkması için hala büyük bir şans var.
Ondan.Vista dayanamadı yalvarırım şu düelloyu erteleyelim dedi. Yoksa Daz Bones gibi kesip atacaktı Vista'yı.
Hala 10 yıl önceki kafayla Mihawk yorumlayan adama bir şey anlatamazsın.Ondan.
Anlatmaya çalışır gibi bir halim mi var sanki Shanksla duello atan, Zoronun nihai rakibi, en güçlü kılıç ustası ünvanına sahip adamı yk3 dengi sanıyorHala 10 yıl önceki kafayla Mihawk yorumlayan adama bir şey anlatamazsın.