niye kardeş mihawkın parmağı yok mu asdfasdasÇakı olmayacaksa Aka alır
niye kardeş mihawkın parmağı yok mu asdfasdasÇakı olmayacaksa Aka alır
Olay hakisi fazladır değil ki. Hakisi çok çooooook fazladır. Güç ile kapatamaz Jozu. Sadece fiziksel güçle bu evrende kimse kimseyi yenemez. Kaldı ki Kizaru da güçsüz değil, Rayleigh'e kılıç dövüşünde üstünlük kuruyor fiziksel sadece meyve olarak kullandığı bir ışık kılıcı var. Onu geçtim adamın attığı tekmelerin numarası da sadece hız değil. Sana son hızda bir pamuk çarpsa etkisi olmaz. Adamın kuvveti de hayvani. Jozu bir alt ligin adamı olsa belki diyeceğim de üç dört lig altta. Şansı yok böyle.Zargana dediğin adam kurşun gibi. Muazzam bir fiziksel gücü vardır onun.
Kizaru'nun silahlanma hakisi fazla mı bilmiyoruz ama fazla olsa bile bu gerekli unsurlara sadece +1 koyar.
Jozu : 10 güç + 6 silahlanma hakisi
Kizaru : 7 güç + 8 silahlanma hakisi
gibi sadece saldırı kısmına böyle bakmak lazım. Tek 'hakisi fazladır' gibi bir olaydan daha geniş bakmak lazım.
-Fiziksel özelliklere ve onu boostlayan/ + değer kazandıran hakilere
-Dayanıklılığa
- Fiziksel yakın dövüş tecrübesi ve yeteneğine
-Dar alan mücadelesine...
Böyle böyle gider bu liste.
Yani 'hakisi fazla olan kazanır' gibi bir durum yok ortada
niye kardeş mihawkın parmağı yok mu asdfasdas
Ben Jozu- Kizaru özelinde değil genel olarak bu tür vslerin böyle değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm için öyle demiştim.Olay hakisi fazladır değil ki. Hakisi çok çooooook fazladır. Güç ile kapatamaz Jozu. Sadece fiziksel güçle bu evrende kimse kimseyi yenemez. Kaldı ki Kizaru da güçsüz değil, Rayleigh'e kılıç dövüşünde üstünlük kuruyor fiziksel sadece meyve olarak kullandığı bir ışık kılıcı var. Onu geçtim adamın attığı tekmelerin numarası da sadece hız değil. Sana son hızda bir pamuk çarpsa etkisi olmaz. Adamın kuvveti de hayvani. Jozu bir alt ligin adamı olsa belki diyeceğim de üç dört lig altta. Şansı yok böyle.
Yav bro sen de amma abarttın ya. Oldu olacak kaldırsınlar amiralliği bir işe yaramıyor. Jozu bile alıyor şuna bak. Yonkonun üçüncü adamı meyvesiz diye alıyorsa denizciler kapatıp gitsin harbi çok leş oluşummuş yav bunlar.Amiral lobisi nasıl kıvırıyo ama.