Teoride kasımda zkk olacak diyor. Az kaldı.Usta ZKK bir an önce olsun yoksa dalga geçmek için beni burada bulamayacaksınız.
Teoride kasımda zkk olacak diyor. Az kaldı.Usta ZKK bir an önce olsun yoksa dalga geçmek için beni burada bulamayacaksınız.
Kaido'nun nasıl döndüğü yazıyor mu teoride?Teoride kasımda zkk olacak diyor. Az kaldı.
1 aylık arayı saymamışlar.Çünkü o zaman haberimiz yoktu.Tweet tarihi 27 mayıs.Kaido'nun nasıl döndüğü yazıyor mu teoride?
Onu yazmıyor ama kanabudan dolayı kaidonun geleceği bariz. Bide namı vardı.Kaido'nun nasıl döndüğü yazıyor mu teoride?
Adamın bu kadarlık emeginden sonra Oda ZKK'yı yapsa iyi olur. Zira adam çok iyi bağlantılar da kurmuş. Sadece Zoro değil neredeyse herkesi katmış işin içine.Zkk'ye olan inancını kaybedenler, burdaki makaleyi okuyabilir.
Kimsenin tahmin edemediği yerde zkk olacak diyor.
Konu başlangıcında oy atıp tutturmakwano bitince oy atmak
Tamamen yazarın isteği ile alakalı. Shikamaru çok mu güçlüydü. Hidan'ı öldürdü. Oda'nın da varı yoğu Luffy. Naruto bu konuda Oda'dan ayrılıyor, seviyorum öyle olmasını.Zoro'nun Kaido'yu yenecek gücü olmadığı gibi, Law'ın da Dof'u yenecek hatta yaklaşacak gücü yoktu.