18 Kez denizcilere yakalanmış olması ayrı 7 kez yenilmesi ayrı ifade edilmiş sonuçta yakalanmış olması yenildiği anlamına gelir yani ayrı zikredilen 7 yenilme denizcilere karşı değil bence : ))7 kez kim tarafından yenildiği belirtilmiyor. Bunu dışında 11 kez de yenilmeden yakalanmış, kesin yakalatmıştır bu piskopat kendini.
Shanks'ın ne yaptığı ile ilgili bir veri yok elimizde. Kaido'nun ise birebirde yenilmeyeceği belirtiliyor. Bu durumda Shanks sevgime rağmen Kaido'nun yeneceğini düşünüyorum hala. Ama Shanks'ın kadrosunun gücü kimse de yok bak. Kaido adamlarını öttürüp, Sonra Kaido'nun icabına bakabilirler.
Benim yazdığıma cevap vermeyip, başkasına sinirlenip ortaya lafı söylersen, alınmam gayet doğal. Bu konuya attığım ilk mesajı alıntıladın ve üstüne büyük puntolarla laflar ettin, ben de birilerine laf çarptığını anlayamadım. Beni kullanıp atamazsın, tamam mı?
Tırnak içi ifadelere aldanmamak lazım. Oda bu laf benim değil insanlar böyle düşünüyor demek için daha ne yapsın
Hem insan arasında bir söz vardır diye girmiş mevzuya hem de paso tırnak kullanmış
Shanks gibi tayfası da öyle çok haşmetli değil ama ful gizem tayfa. Kasıp kavuracaklar etrafı.
Yani inşallah : ))
Son düzenleme: