Bu yorumundan sonra forumu da bırakıyorum.Bi seriyi bırakıyorsun başka konuda adminliği bırakıyorsun.Bağlanma problemi var herhalde Şaka bir yana %55 Shanks ihtimali veriyorum
Bu yorumundan sonra forumu da bırakıyorum.Bi seriyi bırakıyorsun başka konuda adminliği bırakıyorsun.Bağlanma problemi var herhalde Şaka bir yana %55 Shanks ihtimali veriyorum
Sen gidersen çöl olur buralar.Doffy vs All olur ,manga one punch man'e döner.Gitme , gitme ...Bu yorumundan sonra forumu da bırakıyorum.
Kaido'nun sağlıklı olması ile Wb'nin hasta ve haki bile kullanamıyor oluşu arasındaki ayırımı yapamayan birinin herhangi bir gerçekten bahsetme sorunsalı. Ben gülemiyorum yerime başkası gülsünŞimdi burda mangaka onaylı en ünvanı vermişler diye kendini paralayanların WB’nin ünvanını kabul etmemeleri gerçeği.Hahahahahah
Mangaka aptal zaten kendi tasarladığı karakterin ne yapıp yapamadığını bilmediği için o ünvana parantez içi açmalıydı senin içinKaido'nun sağlıklı olması ile Wb'nin hasta ve haki bile kullanamıyor oluşu arasındaki ayırımı yapamayan birinin herhangi bir gerçekten bahsetme sorunsalı. Ben gülemiyorum yerime başkası gülsün
Haki kullanmayan birinin en güçlü olamayacağını kestiremiyorsan o benim sorunum değil.Mangaka aptal zaten kendi tasarladığı karakterin ne yapıp yapamadığını bilmediği için o ünvana parantez içi açmalıydı senin için
DNS’ye sevgililerimle bu ünvan haki kullanan WB için geçerli
E.Oda.