İki hakiyi gelişmiş kullanan herkes amiral seviyesidir demedim, amiral olmak için bunlar şarttır dedim. Her haki kullanan koramiral seviyesi olmuyor sonuçta. Gelişmiş kullanımları hafife aldığını düşünüyorum, Katakuri'den gözlemini alınca geriye çok bir şey kalmıyor. Logia savunması yapabilmek için geleceği görmek şart. Bu bile üçü de Logia olan amiraller için büyük bir artı. Bunun yanında, gelişmiş silahlanma ile Beyazsakal'ın saldırılarını bile durdurabiliyorlar. Luffy, sırf Kaido'ya hasar verebilmek için bunu öğreniyordu. Sabo'da da var bu büyük ihtimalle, evet. Sabo'nun bütün savaş stili de buna dayanıyordu meyveyi yemeden önce. İyi bir seviyeye getirmiş yani adamı. Geleceği gördüğünü düşünmüyorum ama geride kalmasın diye verebilir Oda.
Amiraller için bu ikisi yeterli dememin sebepleri:
- Kral haki, çok çok nadir bir haki türü. Yeni Dünya'yı geçtim, imparator topraklarında bile tek tük rastlıyorsun. Koca Ana'nın tayfasında 2 tane, Kaido'nun tayfasında 2 tane, Beyazsakal'ın tayfasında 2 tane, Shanks'in tayfasında 1 tane, Karasakal'da henüz kimsede görmedik. Amiral olmak için bunu şart koşamazsın. Çok çok güçlü bir adam çıkacak da kral hakisi yok diye rütbeyi vermeyecek misin?
- Kral haki, gelişmiş kullanımı olmadıkça savaşa çok bir etki etmiyor. Donanma'nın savaş gücü olan amiraller için şartlar potansiyele yönelik değil güce yöneliktir. Kral hakiyi gelişmiş kullananlar da çok çok daha nadir, 6 kişide gördük 5 tanesi imparator seviyesinde öteki de imparatora diş geçiriyor. Bu kullanımı öğrenip öğrenemeyeceklerini bilemezsin.
- Uyanış şartı olması mümkün, her ne kadar aşırı kaçsa da. Olmamasını düşünmemin sebebi bunun da sadece antrenman ile elde edilemeyecek bir şey olması. Zihninin ve bedeninin, meyveyle muazzam uyumlu olması gerekiyor. Logia uyandırılabiliyor mu henüz onu bile görmedik. Ayrıca Fujitora bozuyor biraz bu maddeyi.