Rakibine aşık olmuşta denilebilir eee kimin abisi Ace..Yamato, gelip Kaido'yu indirecek kişi olarak Ace gelecek zannediyor dövüştükten sonra. Bizim forma baksan kız aşağı alacakmış da canı istememiş
Rakibine aşık olmuşta denilebilir eee kimin abisi Ace..Yamato, gelip Kaido'yu indirecek kişi olarak Ace gelecek zannediyor dövüştükten sonra. Bizim forma baksan kız aşağı alacakmış da canı istememiş
Günlükten dolayı zannediyor onu, imparator gücünde çıktığından değil. Şu olayı çarpıtmayın bari. Sizin yüzünüzden Ace savununca adımız RedTeroR'un kankasına çıkıyor.Yamato, gelip Kaido'yu indirecek kişi olarak Ace gelecek zannediyor dövüştükten sonra. Bizim forma baksan kız aşağı alacakmış da canı istememiş
Bitirebilirdi o yüzden sana harcayacak ruhum yok dedi xD. O pozisyonda kadın istese tek atacakmış ama Marconun savunmasına ruh harcamamak için kaçıyor baya mantıklı yaPerospero olmasa bitirirdi zaten. Bitiremez demek komik kaçar. Orada olduğundan yardım istedi sadece oradan bir şey çıkmaz.
Farkını konuşturmuş yine Lütfü'ye de anca Fuji ile Kata aşık olsunRakibine aşık olmuşta denilebilir eee kimin abisi Ace..
Günlükten dolayı dediğini ben de biliyorum ama sonuçta babasının gücünü biliyor ve onu indirecek kişi olarak görüyor, iki vuruşta indireceği adamı niye öyle görsün.Günlükten dolayı zannediyor onu, imparator gücünde çıktığından değil. Şu olayı çarpıtmayın bari. Sizin yüzünüzden Ace savununca adımız RedTeroR'un kankasına çıkıyor.
Tek atar demedim de saatler sürmez o savaş. Law'un her şeye enerjim bitiyor demesiyle aynı mesele, sadece bizim tarafımızda olmadığından Koca Ana bunu hakiki söylüyor.Bitirebilirdi o yüzden sana harcayacak ruhum yok dedi xD. O pozisyonda kadın istese tek atacakmış ama Marconun savunmasına ruh harcamamak için kaçıyor baya mantıklı ya
Senin şurda ima ettiğin şeye yazdım onu;Akainu Kaido'ya benzemez. Yamato açık verdiği an Allahına kavuşur. Değil 1 gün, 1 saat bile tutamaz.
Akainu'nun "Haki kullanıcı mısınız, ne sinir bozucu" söylemini söylüyorsun. Ben de haki kullandılarda ne oldu hasar veremediler diyorum. Öyle bir ima da bulunuyorsun ki görende haki kullandıkları için hasar verdiler sanacak.
Tüm wb tayfası çizemedi diyorsun. 15 kişi içinde adama dokunabilen 2 kişi var zaten. Marco ve vistaya verdiği tepki ortada. Bir daha da onlarla savaştığını görmedik. Açık alanda tüm marine ordusuyla savaş var akainu tek dalmadı.Marco King'e hasar vermişti. Sakazuki'ye sadece Marco değil tüm WB tayfası bile çizik atamamıştı.
Ace ölmeyeydi de Yamatoyu gemisine alıp, Nika ve tayfasını dümdüz etseydiFarkını konuşturmuş yine Lütfü'ye de anca Fuji ile Kata aşık olsun
Günlükten dolayı dediğini ben de biliyorum ama sonuçta babasının gücünü biliyor ve onu indirecek kişi olarak görüyor, iki vuruşta indireceği adamı niye öyle görsün.
Ace iyiki öldü oda'nın elinde rezil olurdu o da, böylesi daha iyi.Ace ölmeyeydi de Yamatoyu gemisine alıp, Nika ve tayfasını dümdüz etseydi
İki vuruşta indirir demedim de aralarında bariz seviye farkı var. Ace kelepçeli olsa ve meyvesini kullanmasa, Yamato hibrit formunda savaşsa; aynı şeyi Ace için de derdim. Ace'i çok severim ama objektif bakmak gerek.Günlükten dolayı dediğini ben de biliyorum ama sonuçta babasının gücünü biliyor ve onu indirecek kişi olarak görüyor, iki vuruşta indireceği adamı niye öyle görsün.
Tamam peki kata’yi da alir diyorsun ama sonuc olarak amiral etmez ortalama sag kol diyorsun dogru mu anlamisim?İmparator sağ kollarını yener(King-Marco-Kata için diyorum,Beckman ve Shiryu bu kızdan %100 güçlü) Zoro-Law-Kid'e ise kaybeder.İmparator sağ kollarını da rahat yenemez.