Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Sakazuki

Rakibini Roger İle Buluşturmaya Kim Götürür ?

• Kullanılan toplam oy
    277
Hı hı o yüzden Ace geri gelecek, Oden'in haberini verdiği kişi o diye düşündü kız :hhh:

Yine yanlış yorumlarınla gözümü şenlendiriyorsun :ehe:
O olay Ace'i düşürmez, Yamato'yu yüceltir. Kelepçeli, meyvesiz hâlde Ace ile başa baş dövüşmüş kız. Tamamen öldürme niyetli olduğunu da düşünmüyorum.

Yamato dövüşmeye başladığında daha sasaki, who, maria dövüşleri bile başlamamıştı. Onlar bitti, luffy denizde ilk yardımdan uyandırıldı ve karaya götürüldü. Orda uzun süre yemek yedi. Yemekten şişmişken bile görüyorsun 15 dk kaldı deniyor. Bi karakterin çatıya koşması bile 15-20 dk sürebilirken bunlar ne kadar sürdü kim bilir.

Yamato dövüşmeyi bıraktıktan sonra 5 dk’dan az kalmıştı:

Luffy yukarı gelmeye hazırlandıktan sonra bile 10 dk’dan fazla geçmiş yani. Kaido’yu yarım saat civarı tutmuştur bu kız ve hala ayaktaydı. Aşağıda koşturdu, koşarken yanlışlıkla xdrake tekliyordu nerdeyse. 1 gün amiral tutamaz bence de ama kimse içinden geçemez bu kızın.
Ben de Kaido'yu yarım saat civarı tuttuğunu söyledim zaten. Ama o dövüş uzasaydı Kaido en fazla yarım saat 1 saat içinde çekecekti fişini. Aynı Luffy'e yaptığı gibi. Başta kral haki eklemeyi öğrendiğinde Kaido'ya karşı çok rahat savaşıyor profili çizen Luffy aniden ne olduğunu anlamadığımız şekilde yenildi.

Yok be abartma sen de. Hangi sağ kol hangi imparatoru 12 saat tutabilir. En güçsüz imparator görülen Big Mom, en güçlü sağ kol görünen Marco'yu 5 dakika sonra boğazlıyordu.
Eee devamı ? Perospero'dan yardım istiyordu kendi bitirseydi ya.

Yav bak anlatamıyorum Oda çizerse bak tekrar ifade ediyorum çizerse maksimum 2 saat sürer dövüşler. Offpanel geçerse 12 saat 1 gün sallar bir şeyler diyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık