Mesele delmek olsa Dokuz Kın Kaido'yu yenmiş olurdu.9 kını gördükten sonra Kaido'nun derisini ben bile delerim. Eskide kaldı o günler.
Mesele delmek olsa Dokuz Kın Kaido'yu yenmiş olurdu.9 kını gördükten sonra Kaido'nun derisini ben bile delerim. Eskide kaldı o günler.
Mesele nedir pekiMesele delmek olsa Dokuz Kın Kaido'yu yenmiş olurdu.
Wb hastalığı yüzünden kullanamıyordu. Adam h. haki basabilse Ace kurtarırdı idam zamanında. Onun yerine Luffy yaptı.MF’de haki konsept olarak bitmemiş bir şeydi. WB yaşlı haliyle Shanks karşısında kral hakiyi silahına ekleyerek kullanırken MF’de normal salınım bile yapmadı. O yüzden MF’teki haki olaylarıyla bir çıkarım yapmayı doğru bulmuyorum.
Tamam da adam Shanks ile kapışırken kullanıyordu bulutlar kesiliyordu.Wb hastalığı yüzünden kullanamıyordu. Adam h. haki basabilse Ace kurtarırdı idam zamanında. Onun yerine Luffy yaptı.
Akainu eline oden'in aranıyor posterini alsa, tek bile atar kaido'ya.9 kını gördükten sonra Kaido'nun derisini ben bile delerim. Eskide kaldı o günler.
Luffy birkaç bölüme gösterir ne olduğunu.Mesele nedir peki
cenk ettiğimiz tek cephe burası değilAmiral lobisinin üyesi çok sanıyordum ben ha. Durum tahmin ettiğim kadar vahim değilmiş. Makara için yaziliyirmuş bazı yorumlar.
Teke tekse kafadan Kaido alir.
O zaman sıkıntı yoktu. Tam idam sahnesi zamanı diz çöküyor, kalp krizi giriyor. Aka ilk kez vurduğunda da yine adam sıkıştı.Tamam da adam Shanks ile kapışırken kullanıyordu bulutlar kesiliyordu.
Anewliz.Luffy nin yeni öğrendiği h.haki teknikleri onu BB ve Sakazuki ile olacak savaşa hazırlık için. Kaido yu yenmek için değil... Bir cracker gibi kata gibi basamak olacak tek işlevi bu...