Bu dövüş çok uzun sürmez bence.İkisi de tehlikeli adamlar ilk açık veren kaybeder.
Kaido kazanır diyorum.
Yeterince haki yok. Çok az.Seride gördüğümüz en güçlü 3 kılıç atağından birini gösterdi herif.
Kayak pisti yaptı herif hakidenYeterince haki yok. Çok az.
Salınım budur işte, adamlar haki çarpışmasına salınım diyorlar xDSeride gördüğümüz en güçlü 3 kılıç atağından birini gösterdi herif.
Garp sümkürse bunun üç katı yıldırım çıkar.Yeterince haki yok. Çok az.
Torunu adalar arası hat çekti o da yaparGarp sümkürse bunun üç katı yıldırım çıkar.
Onigaşimadan gökyüzüne ve Wano sahillerine kadar fışkırtanlar var ya bu sönük kalıyor.Kayak pisti yaptı herif hakiden
O fışkırtan hakisinin zekatıyla bu kadar yaptırır zaten. Onu kıyas düzlemi dışında tutmak lazımOnigaşimadan gökyüzüne ve Wano sahillerine kadar fışkırtanlar var ya bu sönük kalıyor.
Wb'yi alabiliceğini ben de düşünmüyorum ama kk seviyesi eder. Seri sonu Wb>Roger>Zoro>Ryuma>Garp olur bence. Ya da Wb>Roger>Garp>Zoro>Ryuma.Zoro'nun Beyazsakal edeceğini düşünmüyorum. Yonko seviyesi olur.
Garp yer Zoro'yu. Ben Prime Akainu'nun Prime WB ve Prime Roger ile gayette baş edeceğini düşünüyorum. Ha yenemez dersiniz, orası ayrı. Bana göre de yenemez de aslanlar gibi savaşır.Wb'yi alabiliceğini ben de düşünmüyorum ama kk seviyesi eder. Seri sonu Wb>Roger>Zoro>Ryuma>Garp olur bence. Ya da Wb>Roger>Garp>Zoro>Ryuma.