Kızıl İti dövsünler de kim döverse dövsün. Mümkünse 3-5 kişi ayrı ayrı dövsün.Dua edin de Akainu, Lütfü ile dövüşsün de iki el dayak atsın.
Kaza bela karşısına Zoro çıkarsa düşünemiyorum olacakları
Kızıl İti dövsünler de kim döverse dövsün. Mümkünse 3-5 kişi ayrı ayrı dövsün.Dua edin de Akainu, Lütfü ile dövüşsün de iki el dayak atsın.
Kaza bela karşısına Zoro çıkarsa düşünemiyorum olacakları
Katakuri vs Akainu anketi açılır Kata alır anketi ne olacağını sen düşünNe olacak ? Anlatır mısın ?
Reis 10 hayvan gücünde dövüyor zaten Zoro yeter xDKızıl İti dövsünler de kim döverse dövsün. Mümkünse 3-5 kişi ayrı ayrı dövsün.
Zoro'nun Beyazsakal edeceğini düşünmüyorum. Yonko seviyesi olur.Akainu seri sonu kk seviyesi olucak demek hmmmm...
Öyle bir şey yok. Kızıl it dediğin adam şuan gördüklerimiz ile bile Kaido'yu delik deşik eder.Yosun dediğin adam seri sonunda kızıl iti perişan eder
Oda Zoro dövüşlerini öylesine çizip geçiyor. Temiz bir dayak yediğini, ağzı burnu dağılırken görelim o köpeğin. Yanına Kuzanı da katsınlar da Saulün canına değsin.Reis 10 hayvan gücünde dövüyor zaten Zoro yeter xD
Zoro'nun son vurduğunda rakibin hem sırtındaki kanadı hem elindeki silahı hem kendisini kestiOda Zoro dövüşlerini öylesine çizip geçiyor. Temiz bir dayak yediğini, ağzı burnu dağılırken görelim o köpeğin. Yanına Kuzanı da katsınlar da Saulün canına değsin.
Pehlivan iki panel dişimizin kovuğuna gitmez. İskele babasının bunu yamulttuğu yumruğundan en az 10 tane görmek istiyorum.Zoro'nun son vurduğunda rakibin hem sırtındaki kanadı hem elindeki silahı hem kendisini kesti
10 panel istiyorsan lütfü dövsün çünkü Zoro 10 panelde öldürür yazık olur adamaPehlivan iki panel dişimizin kovuğuna gitmez. İskele babasının bunu yamulttuğu yumruğundan en az 10 tane görmek istiyorum.
Seride gördüğümüz en güçlü 3 kılıç atağından birini gösterdi herif.Zoro'nun son vurduğunda rakibin hem sırtındaki kanadı hem elindeki silahı hem kendisini kesti
Not:Attığı ejderi es geçmişim.