1-Olmaması için bir neden yok.
2-Roger'ı kapsayamaz çünkü Roger ölmeden önce ROCKS ile savaşırken Kaido daha bir miçoydu.
3-Hayır. Çünkü daha tam gücünü saklayan ve çok bir şey göstermeyen karakterler olabilir. Mesela Karasakal Yonko ünvanını Marco ve diğer komutanları yenince aldı. Bundan sonra çok bir şey yapmamış olabilir. Ya da İM sama gibi gizli karakterler yeni düşman olabilir.
4-Bu da olmaz çünkü zirveyi paylaşan zirve WB idi. Burada yaşlı hali ile karşılaştırıyoruz. Zaten deprem meyveli Karasakal belki şu anda MF WB'den güçlü.
5-Ben zaten lakaplara çok takılmam. Lakaplara takılsam zaten Mihawk>Shanks derdim. Sadece yukarıdaki lakap meselesine yanıt verdim. Ayrıca Profiline bakarak da zirve Kaido> yaşlı hasta WB diyebilirim.
1. Olmaması için geçerli olan madde bir önceki mesajda yazdığım 4. madde. Bunun aksini ispatlayamadığın sürece zirve isimler Wb ve Roger'dır. Ya belki de öyledir diye bir iddia olmaz. Belki de Kizaru en güçlüdür o zaman ne bilelim
2. Kaido'nun ünvanı Roger'ı kapsamıyorsa Wb'yi de kapsayamaz o zaman. Bilemezsin. Çünkü Kaido'ya ünvanın ne zaman verildiği belli değil. Roger öldükten sonra Wb'yi de kapsayan bir unvan yine alamaz Kaido çünkü Wb=Roger. Roger'ın ölmüş olması bu eşitliği bozacak farklı denklemler ortaya atılmasına sebep olamaz.
3. Diyorsun ki Kaido en güçlü ama seride 3-5 tane daha ondan güçlü adam olabilir. İyi o da güzel.
4. Ben yaşlı Wb Kaido'dan güçlüdür demedim zaten burada onu tartışmıyoruz. Sen unvanlar üzerinden konuştuğun ve varlık adamları kapsamıyor mu dediğin için Kaido'nun zirve Wb'den güçlü olma ihtimali yok dedim ben. Sen başından beri yaşlı Wb'yi kast ediyorsan sorun yok.
5. Mihawk>Shanks demen gerekir aslında ama bu farklı bir tartışma konusu.