Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaido vs. Edward Newgate

Kaido Vs WB


  • Kullanılan toplam oy
    377
  1. Bu seride zirveyi paylaşan 2 adam var. Bu ikisini birisi geçecekse veya geçmişse bu kişi Kaido olamaz.
  2. Senin iddian üzere Kaido'nun ünvanı Wb'yi kapsıyorsa Roger'ı da kapsar ve Kaido en güçlüyse Luffy ondan başlamazdı.
  3. Yine Kaido en güçlüyse bundan sonraki rakiplerin bir anlamı kalmazdı.
  4. Kaido Wb'den güçlü demek Bb>Kaido>Wb demektir ki bu denklem Bb'yi Wb'den 2 gömlek üstün yapıyor. Bu da 1. madde gereği yine imkansız.
  5. Kısacası olayı varlık>insan gibi basit ve yüzeysel bir denklem üzerinde değerlendirmek yerine karakterlerin bu zamana kadar bize sunduğu profile bakıp değerlendirmek daha akıllıca olur.
1-Olmaması için bir neden yok.
2-Roger'ı kapsayamaz çünkü Roger ölmeden önce ROCKS ile savaşırken Kaido daha bir miçoydu.
3-Hayır. Çünkü daha tam gücünü saklayan ve çok bir şey göstermeyen karakterler olabilir. Mesela Karasakal Yonko ünvanını Marco ve diğer komutanları yenince aldı. Bundan sonra çok bir şey yapmamış olabilir. Ya da İM sama gibi gizli karakterler yeni düşman olabilir.
4-Bu da olmaz çünkü zirveyi paylaşan zirve WB idi. Burada yaşlı hali ile karşılaştırıyoruz. Zaten deprem meyveli Karasakal belki şu anda MF WB'den güçlü.
5-Ben zaten lakaplara çok takılmam. Lakaplara takılsam zaten Mihawk>Shanks derdim. Sadece yukarıdaki lakap meselesine yanıt verdim. Ayrıca Profiline bakarak da zirve Kaido> yaşlı hasta WB diyebilirim.
 
Hala Kaido'nun ünvanı ile Beyazsakalın ki karşılaştırılıyor. Hahah
Newgatein dengi, Odene bir slash atıyor allahına kavuşturuyor. Oden gidip Kaido yarıyor.
Yav Kaido'nun en büyük düşmanı Newgate'in tümen komutanı :d
Oden'e bir tane vurdu geçti la. Sırayla yumruk attılar birbirlerine Oden ilk düştü hesabı. Hem orada da genç, son hali WB ile başa baş gider. Büyük ihtimal yenişemezler bir kaç güne salarlar hatta. Melez formuna WB öyle kolay kolay üstünlük kuramaz.
 
Alakası yok. Çünkü gösterilmemesi WB ölene kadar onun lakabını etkilemez ?️‍♂ . Hem o zaman WB öldükten sonra aldığı ile ilgili bir bilgi de yok.
Manga sayı sırasına göre bakarsak var.Sağ kol olduğu tayfanın miçosundan dayak yemesini beklemeyiz adamın en azından :D
 
Luffy şu an Kaido'yu yenecek güçte ama arkası dönükken haki kullanmıyorken saldırı yerse tek yer ki zaten iki defa saldırıyı savunmasına rağmen tek yedi. Oden-Luffy-Shanks gibi adamların Kaido veya Linlin gibi vücutları yok saldırı etkilemesin.
 
Manga sayı sırasına göre bakarsak var.Sağ kol olduğu tayfanın miçosundan dayak yemesini beklemeyiz adamın en azından :D
Beklemeyiz ama neyden beklemeyiz? Zirve WB zirve Kaido'yu çok zorlanmadan zaten alır. Burada MF WB konu. Yani en bitik WB vs zirve Kaido. O yüzden Kaido diyorum. Yoksa belki karşılaştırmam bile WB ile :)
 
Marineford hali denmiş. Tartışmasız Kaido.
Normal hali bile güle oynaya yenemez zaten. En az beş gün savaşırlar. Gerçi WB'nin ünvanı var bizim mantığa göre Garp, Sengoku, Akainu falan herkesi yenmiş olması lazım zamanında o ünvanı almak için. Kaido'yu yendiyse gençken yenmiştir. ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık