Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido ve King Gelseydi?

Kaido ve King gelseydi savaşın sonucu ne olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    206
Squardo'nun haki kullanmadığını nereden biliyorsun? MF Haki sistemi bozuktu sonuçta.
Kılıcın deldiğini alanda aynı.

Sonuç olarak WB'nin görünürde verdiği hasar daha fazla. Rage geçirse bile adam hasta ve fazlasıyla yaralıydı. Ona rağmen iyi datak attı. xD

Ben o panele cevap verdim. Sadece 2-3 kişi alıntılayınca kime verdiğimi bilmiyorum. Geçiştirmedim yani.
Kuzan-Garp ikili diyalogları bu noktada Kuzan'ın müttefiki ile arasında olan diyaloglarından daha üstün. Bu klişe olan bir durum. Kuzan'ın açıklamasında da yanlış bir durum yok. Kuzan istemesede el birliğiyle yendiler Garp'ı. Kuzan, Garp'ı öldürmek istese niye onun için endişelensin veya Garp niye "hala yumuşaksın" gibi şeyler söylesin? Hayır öldürmek istese yenildikten sonra öldürürdü. Bağlam eksikliği var. Bu Kuzan'ın tğm gücüyle dövüştüğünü göstermez. Tüm gücüyle dövüştüğünde yani DF güçlerini etkin kullandığında bir okyanysu tek seferde dondurabiliyor, görece Hachinosu'dan büyük bir adanın iklimini değiştirebiliyor. Hachinosu'da bunu yapmak istese BB korsanları kalmazdı. xD
Sağ kol shiryu ile chopperdan tek yicek adamın saldırısını bir tutmak biraz fazla saçma usta haberin olsun. Knk sana cevap verdiğim konulara değinmissin adayı dondurma sebebi akainuda'da logia olması meyvelerinin savaşmaları garp'la savaşırken isterse adayı dondursun, işe yaramıycak bu çok boş bi arguman bu dediğini gösteren hiçbişeyde yok.Kuzan zaten kafasına göre takılıyor vivre carda göre istese garpla savaşmazdı veya blue hole yedikten sonra daha geri gelip savaşa devam etmezdi kendini tutması için sebep yok hür iradesi ile savaşmış savaş sonrasıda bunu doğrulamış.

Donmanın çözülmesi hemen olan bişey değil yavaş çözüyorlar birde hibariyi baya sürüyor o arada hayvan gibi offscreen fıght var.
Adama göre Kuzan yerin dibine yollandıktan sonra hemen çıkıp geri gelmiş zaman geçmemiş gibi yazıyor. xD Garp tamamen off-screen Kuzan ve korsanlarla dövüşüyor bunu açıklamasını şu konuda yaptım.

Adama göre Kuzan yerin dibine yollandıktan sonra hemen çıkıp geri gelmiş zaman geçmemiş gibi yazıyor. xD Garp tamamen off-screen Kuzan ve korsanlarla dövüşüyor bunu açıklamasını şu konuda yaptım.
Hemen çıkıp geldi demedim. Hibari'nin ne kadar sürede çözündüğü belli değil.

Usta koca mf garp vs old wb konusunda 100 kez demişizdir bunu anlaşılmamış ama hala :/

Pizarro'ya benzer bir saldırı çaktı adam sadece burun kanaması geçirdi gemiye attığı yumruğa hız kesmeden devam etti. xD
Yaşlı Garp'ın Kaido'yu yenme şansı pek yok.
Pizzaro saldırıyı direkt yemedi, ada formuna yedi, kaldı ki değişen bir şey yok, Kaido da kafasın kral hali ile vurduğu Kin’emonu bayıltamadı misal. Böyle yüzeysel manga yorumlanmaz.

Önemli olan Kaido’nun ileri seviye haki tekniklerinden hasar aldığını bilmemiz. Garp da bu işin pirlerinden olduğundan Kaido’yu teke tekte rahatça tutar. Yenmesine gerek yok. Yanına bir amiral damladığı gibi Kaido’nun içinden geçerler.

Bu anket sonucu nasıl bu kadar yakın anlamadım, Beyazsakal ile zaten Sakazuki savaşıyor, Kuzan, Borsalino, Sengoku ve Garp marineford arcında bomboş duruyorlar. Savaşta öylesine takılan Mihawk var, bunların hiç biri doğru düzgün savaşmadı. Kaido çok güçlü ama fark etmez, denizciler zorlanmadan yener.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık