Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido ve King Gelseydi?

Kaido ve King gelseydi savaşın sonucu ne olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    206
Pizzaro saldırıyı direkt yemedi, ada formuna yedi, kaldı ki değişen bir şey yok, Kaido da kafasın kral hali ile vurduğu Kin’emonu bayıltamadı misal. Böyle yüzeysel manga yorumlanmaz.

Önemli olan Kaido’nun ileri seviye haki tekniklerinden hasar aldığını bilmemiz. Garp da bu işin pirlerinden olduğundan Kaido’yu teke tekte rahatça tutar. Yenmesine gerek yok. Yanına bir amiral damladığı gibi Kaido’nun içinden geçerler.
Bu Kinemon ve Pizarro'nun dayanıklılığının iyi olduğunu gösterir. Ben Garp'ın saldırısının sonucundan bahsettim. Mangada ne olduysa o şekil belirttim. Yani Garp'ın Pizarro'ya olan saldırısına göre Kaido>Yaşlı Garp demedim. Cümleleri ayırmayınca öyle gözüktü.

İleri seviye Haki tekniklerinden kastını biraz açman lazım. Herkes bir noktada hasar alır sonuçta. Garp'ın haki teknikleri Kaido'ya hasar cerir evet ve Garp'ın Kaido'yu tutabileceğine ben de katılırım. Bunu aksini iddia edebilecek bir şey belirtmedim. Garp şuankinhalitle Kaido'yu yenemez dedim. Garp'ın yanına amiral verdiğimizde 1v1'in ne anlamı kaldı? Onun yerine iki amiral verelim zafer garanti olsun. :D

Bir şey değişmezdi. Orada daha hiç adam akıllı savaşmamış Garp, Sengoku, Kizaru, Aokiji ve Savaş Lordları gibi isimler var. King zaten bir etken bile değil. Yanında Queen ile beraber tek amirale paket olan bir karakter.

Bu Kinemon ve Pizarro'nun dayanıklılığının iyi olduğunu gösterir. Ben Garp'ın saldırısının sonucundan bahsettim. Mangada ne olduysa o şekil belirttim. Yani Garp'ın Pizarro'ya olan saldırısına göre Kaido>Yaşlı Garp demedim. Cümleleri ayırmayınca öyle gözüktü.

İleri seviye Haki tekniklerinden kastını biraz açman lazım. Herkes bir noktada hasar alır sonuçta. Garp'ın haki teknikleri Kaido'ya hasar cerir evet ve Garp'ın Kaido'yu tutabileceğine ben de katılırım. Bunu aksini iddia edebilecek bir şey belirtmedim. Garp şuankinhalitle Kaido'yu yenemez dedim. Garp'ın yanına amiral verdiğimizde 1v1'in ne anlamı kaldı? Onun yerine iki amiral verelim zafer garanti olsun. :D
Sahneyi yanlış anlatıyosun garpın yumruğunun etkisi durdurmuyor bile diyosun. Old garp>kaıdo demedi zaten kimse bağırtır kaıdoyu başabaş girer baya dedik.

Sahneyi yanlış anlatıyosun garpın yumruğunun etkisi durdurmuyor bile diyosun. Old garp>kaıdo demedi zaten kimse bağırtır kaıdoyu başabaş girer baya dedik.
Usta bu yazdığımla alakasız cümleler kurmuşsun. Tamam hız kesmiyor diye abartmış olabilirim ama Garp'ın saldırısının Pizarro'ya pek zarara vermediği ortada, belirttiğim buydu. Yaşlı Garp>Kaido demediğini bende biliyorum, ona cevap verdim zaten. Ayrıca bende Garp Kaido'yu tutamaz da demedim, yenemez dedim.

Garp, Pizarro ile direkt yüzleşse büyük bir saldırı yapmasına gerek kalmasan kafasına yumruk vurup bayıltır. O Pizarro’nun meyvesinin hikmeti. Ada büyüklüğünde kafası oluyor gibi düşün, büyük şeyler daha az hasar alır. Garp’ın da onu bitirmek gibi bir gayesi var mı şüpheli, çünkü Coby ve diğerlerine bir nevi uygulamalı ders veriyordu.

Diğer mesele, konu MF savaşı olduğu için niye 1v1 atsınlar?

Akainu arkasına 10 douriki denizci erlerini alarak tek başına WB tümenleri ile çarpışabilen bir karakter. Ne Marco ne King tek başına uzun süre amiral tutamaz. Beckman gibi özel sağ kol lazım ki amiral tutabilsin. Yani Kaido’ya topluca dalmamaları için bir sebep yok.

Garp, Pizarro ile direkt yüzleşse büyük bir saldırı yapmasına gerek kalmasan kafasına yumruk vurup bayıltır. O Pizarro’nun meyvesinin hikmeti. Ada büyüklüğünde kafası oluyor gibi düşün, büyük şeyler daha az hasar alır. Garp’ın da onu bitirmek gibi bir gayesi var mı şüpheli, çünkü Coby ve diğerlerine bir nevi uygulamalı ders veriyordu.

Diğer mesele, konu MF savaşı olduğu için niye 1v1 atsınlar?

Akainu arkasına 10 douriki denizci erlerini alarak tek başına WB tümenleri ile çarpışabilen bir karakter. Ne Marco ne King tek başına uzun süre amiral tutamaz. Beckman gibi özel sağ kol lazım ki amiral tutabilsin. Yani Kaido’ya topluca dalmamaları için bir sebep yok.
Benim kastettiğim 1v1'di. Marineforde'de dövüşecekler demedim. Kısaca Kaido, Yaşlı Garp'tan güçlüdür diyorum. Saf 1v1'de.

King, Sanji gibi etkisiz eleman. Diğerlerini o mu tutacaktı?
Sırf Yaşlı Garp, şundan bundan zayıf dedik diye Sanji etkisiz eleman oldu öyle mi:(
Pizarro'ya benzer bir saldırı çaktı adam sadece burun kanaması geçirdi gemiye attığı yumruğa hız kesmeden devam etti. xD
Yaşlı Garp'ın Kaido'yu yenme şansı pek yok.
Konudan bağımsız olarak 1v1 dedim. Kimin kimi tutamadığı önemli değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık