Bu Kinemon ve Pizarro'nun dayanıklılığının iyi olduğunu gösterir. Ben Garp'ın saldırısının sonucundan bahsettim. Mangada ne olduysa o şekil belirttim. Yani Garp'ın Pizarro'ya olan saldırısına göre Kaido>Yaşlı Garp demedim. Cümleleri ayırmayınca öyle gözüktü.Pizzaro saldırıyı direkt yemedi, ada formuna yedi, kaldı ki değişen bir şey yok, Kaido da kafasın kral hali ile vurduğu Kin’emonu bayıltamadı misal. Böyle yüzeysel manga yorumlanmaz.
Önemli olan Kaido’nun ileri seviye haki tekniklerinden hasar aldığını bilmemiz. Garp da bu işin pirlerinden olduğundan Kaido’yu teke tekte rahatça tutar. Yenmesine gerek yok. Yanına bir amiral damladığı gibi Kaido’nun içinden geçerler.
İleri seviye Haki tekniklerinden kastını biraz açman lazım. Herkes bir noktada hasar alır sonuçta. Garp'ın haki teknikleri Kaido'ya hasar cerir evet ve Garp'ın Kaido'yu tutabileceğine ben de katılırım. Bunu aksini iddia edebilecek bir şey belirtmedim. Garp şuankinhalitle Kaido'yu yenemez dedim. Garp'ın yanına amiral verdiğimizde 1v1'in ne anlamı kaldı? Onun yerine iki amiral verelim zafer garanti olsun.