Kardeşim bu konu çok uzadı yav... 60'a kadar uzamış muhabbet
Sanji haterı değil misin sen?Sırf Yaşlı Garp, şundan bundan zayıf dedik diye Sanji etkisiz eleman oldu öyle mi
Konudan bağımsız olarak 1v1 dedim. Kimin kimi tutamadığı önemli değil.
Üstün körü eşleşme yapalım. Shicileri saymıyorum; Saka, Kizaru, Kuzan, Garp ve Sengoku...King, Sanji gibi etkisiz eleman. Diğerlerini o mu tutacaktı?
En azından Kid'den bir kaç tık işe yarıyorlarKing, Sanji gibi etkisiz eleman. Diğerlerini o mu tutacaktı?
@AlpamisKing'i durduracak Enma henüz ortalıkta olmadığı için Kaido olmadan sadece King bile Whitebeard'den fazla iş yapardı.
İçerlemişsin.En azından Kid'den bir kaç tık işe yarıyorlar
Savaş Lordlarının cayma ihtimali olduğu için Seraphimler iki yıl önce olsa MF tarafı çok daha ezici kazanırdı. Seraphimler o yönden lordlardan daha işe yarar.Üstün körü eşleşme yapalım. Shicileri saymıyorum; Saka, Kizaru, Kuzan, Garp ve Sengoku...
Diğer tarafta da; Wb, Kaido, Marco, King, Jozu, Vista...
Wb vs Saka
Kaido vs Garp
King vs Kuzan
Marco vs Kizaru
Jozu-Vista vs Sengoku
King ve Marco amiralleri Garp'ın, Kaido'yu tutması kadar uzun süre tutamaz. Her türlü Garp'a desteğe giden birisi olacak kısacası. Hala niye 2 vs 1 olsun deniyor. Shicileri falan saymadığımızda bile durum böyle. Shiciler sayarsak, çoğu komutan seviyesinde... Doflamingo, Hancock, Kuma falan komutan seviyesi altındakileri ezer geçerdi. Mihawk ise amiral seviyesinde işte. Bir Yonko daha gelirse anca öyle eşitlenir durumlar.
Bu muhabbet kuşu Akainu'dan tonla kana almayı geçtim çizik dahi atamaz.King'i durduracak Enma henüz ortalıkta olmadığı için Kaido olmadan sadece King bile Whitebeard'den fazla iş yapardı.
İçerleme mi ? Estağfurullah. Sadece ortaya bir analiz koydumİçerlemişsin
King'in magmasi Akainu için beslenme olur. King'in Kaido'nun yanında olması ile olmaması arasında bir fark yok.@Alpamis
İçerlemişsin.
Savaş Lordlarının cayma ihtimali olduğu için Seraphimler iki yıl önce olsa MF tarafı çok daha ezici kazanırdı. Seraphimler o yönden lordlardan daha işe yarar.
king ne la hayatta kalamaz orda kingKing'i durduracak Enma henüz ortalıkta olmadığı için Kaido olmadan sadece King bile Whitebeard'den fazla iş yapardı.