Dostum bu mantıkla dünyada terör örgütü kalmaması lazım. Aynı mantıkla ben de size sorarım, 3 Amiral alabilen Kaido 2 Amiral yokken neden MF'ye saldırıp büyük savaşı başlatmadı. 10 gün izole savaştı Akainu ve Kuzan.
Oda zaten çok kere dedi. Dünyada denge var ve bu herkese yarıyor. Shanks kaç kere gelip Gorosei ile görüşmüş. Böyle birisini neden harcasınlar. Yonko oluşumları hükümete zarar verdiği kadar kolaylık da sağlıyor. Yetkililer zaten arada ışık söndürmek için adım atıyor.
Bayağı bir uzattım okuyup okumamak paşa gönlüne kalmış.
Terör örgütü örneği pek doğru değil.
1-Hayal dünyası olan bir dünya yerine gerçekte elinde silah olan herkes aynı
2-Yonkoların yeri hatta nerede kaldığı bile belli ama terör örgütlerinde liderin yeri sürekli değişiyor.
3-Temelinde zaten devletler tarafından kullanılanlar var bu yüzden bitirilmemesi çok normal.
4-One Piece te maliyet gerçeğe kıyasla %5 bile olmayabilir.Gerçekte en basit bir operasyon bile yüz milyonlarca dolara patlıyor,tüm bir örgüt için kimsenin milyarlarca dolar vereceğini sanmıyorum.
5-Son olarak Yonkouyu öldürürsen tayfası dağılır ama 50.000 kişilik ya da 30.000 kişilik örgütün lideri ölse yerine kimin geçeceği çoktan belli olan bir şey.
2 amiral olmasa bile Kizaru,Garp ve Sengoku var.Ekstra olarak on binlerce asker ve savunma düzeneği var.
Shanks konusunda yukarıda dediğimle ayni mantıkta kendilerince kötü insanları kullanabiliyorlar.O konuda çok haklısın.