Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Kaido, Luffy'yi Kaç Defa Daha Bayıltır?

Luffy Kaç Defa Daha Yamulur ?

• Kullanılan toplam oy
    235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmam. O zaman arc biterdi. 🤗 Başka var mı bulmak için baştan okumak lazım. Hatirladiklarimi monteleyelim şuraya.

Hemen kalktı diye saymayan olabilir ama ragnarok’ta da bayılttı. “Önceki gibi oldun” demişti bi de.

Eğer son bölüm yine bayıldıysa 4 olacak.

Sanmam. O zaman arc biterdi. 🤗 Başka var mı bulmak için baştan okumak lazım. Hatirladiklarimi monteleyelim şuraya.

İyi de bir farkları yok örneklerin. Dediğin şey de buna göre bir argüman değil. Luffy anında kalkıp devam ediyor dövüşe bir şey yok gibi. O göz kaymaları sayılıyorsa Kaido da çok bayılıyor demek istedim. Ki bölümün sonunda bayıldığı bile kesin değil.

İyi de bir farkları yok örneklerin. Dediğin şey de buna göre bir argüman değil. Luffy anında kalkıp devam ediyor dövüşe bir şey yok gibi. O göz kaymaları sayılıyorsa Kaido da çok bayılıyor demek istedim. Ki bölümün sonunda bayıldığı bile kesin değil.
Nasıl yok ? Luffy kaç defa kesin olarak yenildi. Kaido'da boyle bir durum olmadı, oegh.

@Starrk

Niye yan ciziyon? İlk attığın sahne bu bölümki sahne. Gözü gitti bayılmış dedin. Adam da sana Luffy bir çok kere Kaido'ya benzerini yaptı diyor. Kadir çok değişmişsin yahu sen.:D
Cümlenin devamında farklı bir şey söylüyormuş şimdi fark ettim. Yanlış anlaşılma.🤣 Sadece başını okumuştum.

Bu bayılma sayılır mı diye sordum sadece, argüman, kanıt vs olarak sunmadim yani.
:good:

Hey Kaido
Bana üç tane (Ooooooo)
Üç te yetmez beş tane (Aaaaaa)
Beş te yetmez yedi kere
Bayılt beni bayılt beni
Bayılt Kaido beni :artiz:

5.yi bekliyoruz :D Her bayılttığında luffy güçleniyor demek ki bi 3 daha var o zaman denk güce gelecekler gibin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık