Yeni bir konu açın. Bundan sonra dövüşün sonuna kadar bayılmadan gidecek mi diye. Tarafımız belli olsun.
Neresi mi torpil? Bir anda gelen power up ile karakter teklemek ne zamandan beri torpil olmuyor? Bunu sadece kılıç bitiricili deyip geçemezsin. Sadece Zoro kılıç kullanmıyor. Serinin en büyük torpilini de Zoro üzerinde gördük. Bunu tartışmam. Kutsal kılıç ve bir anda temelsiz, yokluktan gelen ileri seviye kralın hakisi. Daha büyüğü varsa söyle.Ben torpil değil demedimki zaten 10 yılda 1 dedim ki doğru en son kime karşıl torpil aldı zoro king'den önce.
Ayrıca deiklerinin neresi torpil kılıc bitiriciliğı yüksek bi nesene biri seni 1 kere bicaklar ayağ kalakamzsın ama biri seni 10 kere yumruklasa kalakarsın olay bu kadar basıt.
O yıllarin torpilini bu arc aldı daha bende isterdim şu arc dan önce tayafa bi amiralle filan vs atsa da arc icinde bu tarz sacma sapan güc artışları görmemeyi ama Soda efendinin kendi eserine saygısı yok malesef herşeyi oldu bittiye getiriyo.Ağa adamın 2y sonra adam akıllı dövüşü yok. Rakipleri hep luffy vs belammy gibiydi bak bi 2y öncesinde Zoro kaç arc boyunca powerup alırken luffyde enies lobbye kadar bilinen bir powerup yok.
Ben nedense Jinbei'nin dayak yediğini hayal edemiyorum. İyi olur Kaido'dan dayak yemesi.İlla Jinbei de dayak yesin diyorsun.
Şuana kadar kaç kere bayıldı, en az 1 kere daha bayılır ya da geri çekilir. Kaido kazanıp bayıltmadan araya başka birileri de girebilir. Sonuçsuz kalacağını düşünüyorum.Konu açılalı bir seneyi geçmiş. One Piece ne kadar yavaş akıyor ya.
Dofy'de olduğu gibi son vuruştan önce yardıma ihtiyaç duyabilir ama daha fazlasını sanmıyorum. En fazla bir kez daha yani. Kaido vuruyor vuruyor işlemiyor artık. Dövüşün sonu yaklaşmış belli ki.Şuana kadar kaç kere bayıldı, en az 1 kere daha bayılır ya da geri çekilir. Kaido kazanıp bayıltmadan araya başka birileri de girebilir. Sonuçsuz kalacağını düşünüyorum.