Yonkou seviyesi için 12 amiral seviyesi için de 15 kere daha bayılır merak etmeyin5.yi bekliyoruz Her bayılttığında luffy güçleniyor demek ki bi 3 daha var o zaman denk güce gelecekler gibin...
Ben ilk attığım mesajda da yazmıştım. Bayılır ama aynı duruma düşmez diye beklemiştim. İlki çok fenaydı ya çocuk komaya girdi mumya gibi sarıp götürdüler konuşamadı günlerce. Aynı duruma düşse savaş bitene kadar kendine gelemezdi.Bir daha aynı duruma düşmez diyen arkadaşlar arasında çok "objektif" olanlar görüyorum.
Ben "objektif olmayan" bir Zoro fanı olarak 2 demişim ama fena yanılmışım. Luffy reis beklentilerimi aşmış
Oyları verenler olmasını istediği şeye oy verdi.Bir daha aynı duruma düşmez diyen arkadaşlar arasında çok "objektif" olanlar görüyorum.
Ben "objektif olmayan" bir Zoro fanı olarak 2 demişim ama fena yanılmışım. Luffy reis beklentilerimi aşmış
Sen öyle vermişsin demek ki. İnsan herkesi kendi gibi zanneder.Oyları verenler olmasını istediği şeye oy verdi.
Hemen kalktı ne la arada 1.5 bölüm var xDHemen kalktı diye saymayan olabilir ama ragnarok’ta da bayılttı. “Önceki gibi oldun” demişti bi de.
Eğer son bölüm yine bayıldıysa 4 olacak.
Kesin isterdin birader. Çok objektifsin.Sen öyle vermişsin demek ki. İnsan herkesi kendi gibi zanneder.
Ben hiç bayılmadan savaşmasını isterdim. Lucci dövüşü gibi. Onda da arcın başında tek yemişti ama sonra hazırlık yapıp geldi. Yeni vitesleri ile dövüştü. Dövüşe kimse müdahale etmedi. Gücünün son kırıntısıyla da olsa tek seferde yendi. Ama öyle olmayacağını tahmin ettiğim için Kata gibi olur iki kere daha yenilir dedim. Kata gibi de olmadı. Gayet objektif davranmışım.