Gözde tayfam.Sapıkların gözde korsan tayfası.
Gözde tayfam.Sapıkların gözde korsan tayfası.
Kralım bir kral hakisi atar, savaşçılar başlığındakiler bayılır.Aslında bu ekip adeta bir ordu olduğundan Roger Korsanları hepi topu 20 kişiyle nasıl yenecekler diye düşündürtüyor ama hadi Canavar Korsanları'ndaki çöp fazlalığını geçtim, Koca Ana Korsanları da benzer yapıda. Onlar da topyekün girseler 20 kişiyi yenemezler mi acaba?
Nerden biliyon belki Coby de de kral olmasada çok haki var dövecek belki hancock uHancock'un One Piece'in son sayısıyla beraber Coby'e yenilme ihtimali sıfıra indi.
Roger,Garp,Xebec,wb,Shanks,Kaidou, Dragon,Mihawk bence antik silah falan dinlemezBen konuyu ilk sabah gördüm yüzeysel biçimde kaptana ve komutanlara baktım. Ortalama yonkou tayfası yanında az zayıf kalınca 2.'yi işaretledim
Astlara yöneldiğimde epey fazla güçlü kadın görünce 3.'yü işaretledim.
Shiroshi ise her şeyi değiştirdi. Erkekler vs kadınlar olsa Shiroshi sayesinde kadınlar kazanır.
Kral hakiyi herkes çok etkin kullanamıyor ama. Luffy bile yeni öğrendi.Hancock'un One Piece'in son sayısıyla beraber Coby'e yenilme ihtimali sıfıra indi.
Kralının tek gemisi var. O ne öyle Shirahoshi ağlasa bizim taraf yener.Kralım bir kral hakisi atar, savaşçılar başlığındakiler bayılır.
Coby'nin güçlenmesini bu kadar hızlandırırsa biraz absürt olur. Ben istemiyorum aga lanet olsun öyle senaryoya. Adam tanrısal hızda seviye atlıyor yeter yav.Nerden biliyon belki Coby de de kral olmasada çok haki var dövecek belki hancock u
Hayır, Sanji bütün erkekleri imha eder de kadınlar kazanır.Ben konuyu ilk sabah gördüm yüzeysel biçimde kaptana ve komutanlara baktım. Ortalama yonkou tayfası yanında az zayıf kalınca 2.'yi işaretledim
Astlara yöneldiğimde epey fazla güçlü kadın görünce 3.'yü işaretledim.
Shiroshi ise her şeyi değiştirdi. Erkekler vs kadınlar olsa Shiroshi sayesinde kadınlar kazanır.