Edit: siliyorum mesajı. Tartışma abuk subuk bir yere gidiyor.Safsata mı yapıyorum :d Topluma mal olmuş kişi ile sıradan bir insanın sosyal hakları kazanım açısından farkı ne ? Şarkıları güzel olan dinlenen bir sanatçı sana hayatı boyunca iyi olma, hata yapmama senin güvenini kırmama gibi sözler mi vaat ediyor. Ünlü insanlar iyi ve kurallara harfiyen uydukları için mi ünlü oluyorlar yoksa yetenekleriyle ya da başka şeylerle mi ? Senin bu insanlardan böyle bir beklentin vardır ve hayal kırıklığına uğramıştırsın o senin problemin.
Safsata yapan sensin bireysel tepkiler toplanıp toplumsal hal alıyor diyorsun. Ben buna itiraz etmiyorum ki toplum/çoğunluk kimi infaz etmek isterse eder. Bu güçle ve etki-tepki ile alakalı bir durum. Son derece mekanik ve doğal ancak bana göre doğru ve yararlı değil. Ben bu tepkinin kontrol edilmek istenmesine, yok etme güdüsüne karşıyım. Bunun toplum açısından faydalı olduğunu düşünmüyorum.
Birkaç mesaj var zaten özet geçmelik bir durum yok. Mesajı düzenler misin bir de. Gereksiz bir noktaya evrildi tartışma, uzatmak istemiyorum.Neyi tartışıyorsunuz özet geçer misin? Savunduğunuz şey nedir?
Şeri hukuktan uzaklaşıldığı için bunlar oluyor. Uyarı amacı taşıyan tokatlar fazla görülmemeli, değil mi?Ya bu kadına şiddet olayı daha çok erkekleri emascule(kadınlaştırmak) etmek için kullanılıyor gibi geliyor bana, nerdeyse kadına şiddet yapma erkekliğini at bir kenaraya geldi iş ki burada büyük bir tehlike görüyorum ben. Bu olayların böyle gündeme getirilmesi ve gözümüze sokulması eşcinsel oyunundan başka bir şey değil bence.
Bu arada kadın dövmek kötüdür karınızı dövmeyin diyeyimde millet kadın dayağını savundu felan derler neme lazım.
Daha çok “Kadına şiddet göstermeyen eşcinseldir.” demek istedin. Yalnız erkek cinsiyetinin bilimsel olarak anlamını yanlış anlamışsın. Erkeklik terimi eril cinsiyeti tanımlamaktan başka bir şey değil. Yani kadına şiddet gösterince daha çok erkek olmuyorsunuz. Bu sitede sayısı az olsa da kadınlar da var ve konu sizler için şakasını yapılacak bir konu olsa da bizler için değil. Sayınız fazla diye ayıp edecek noktaya getirmekten bile çekinmiyorsunuz. Yazık.Ya bu kadına şiddet olayı daha çok erkekleri emascule(kadınlaştırmak) etmek için kullanılıyor gibi geliyor bana, nerdeyse kadına şiddet yapma erkekliğini at bir kenaraya geldi iş ki burada büyük bir tehlike görüyorum ben. Bu olayların böyle gündeme getirilmesi ve gözümüze sokulması eşcinsel oyunundan başka bir şey değil bence.
Bu arada kadın dövmek kötüdür karınızı dövmeyin diyeyimde millet kadın dayağını savundu felan derler neme lazım.
Varsayalım tezin doğru olsun... (Değil ama herneyse...) Bence bir kişinin erkekliğini ispat etmesi için kadın dövmeye ihtiyacı varsa o kişi zaten hiç erkek olamamıştır.Ya bu kadına şiddet olayı daha çok erkekleri emascule(kadınlaştırmak) etmek için kullanılıyor gibi geliyor bana, nerdeyse kadına şiddet yapma erkekliğini at bir kenaraya geldi iş ki burada büyük bir tehlike görüyorum ben. Bu olayların böyle gündeme getirilmesi ve gözümüze sokulması eşcinsel oyunundan başka bir şey değil bence.