Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kadına Şiddet "Dışlama" Sebebi midir?

Çomar kadınlar, denmesine mi üzüleyim yoksa dayağı hak ediyor denmesine mi bilemedim. Ünlü yada değil ayrımı da hakeza ayrı üzücü ve komik. Klavye başında iki dk da adaletin içinden geçilmiş.

Kansıl ne yahu? cancel yada kansıl deyince entelektüel olmuyorsunuz. Bakış açınız ve görüntünüz Yenidoğan, görünmek istediginiz kişilik ise Çukurambar gibi görünüyor.

Çomar kadınlar dayağı hak ediyor ama. Senin konfor alanında insanlar zeki ve eğitimlilerse sen bilmezsin. Bazı kadınlar varya, adama cinnet geçirtir. 20'li yaşlarımın başında cinayet işleyecektim beni aldatan bi hatun yüzünden. İnsan boynuzlanınca erkekliği zedeleniyor. Komplekse giriyorsun. Şiddet kaçınılmaz bremın.
Usta sana spoiler: Cinayet işleme potansiyelin olduğu için aldatmış olabilir gibi geldi. Yoksa sakin biri olsan ayrılırdı :D

Çomar kadınlar dayağı hak ediyor ama. Senin konfor alanında insanlar zeki ve eğitimlilerse sen bilmezsin. Bazı kadınlar varya, adama cinnet geçirtir. 20'li yaşlarımın başında cinayet işleyecektim beni aldatan bi hatun yüzünden. İnsan boynuzlanınca erkekliği zedeleniyor. Komplekse giriyorsun. Şiddet kaçınılmaz bremın.
“Çomar kadın” diye sınıflandırdığın insanlarla takılabiliyorsan bu senin kalitesizliğin oluyor. Neyse birbirinizi elemeniz güzel tabi.

Susuyorum çünkü gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum ama gördüm ki forumun seviyesi yerlerde maalesef. O kadar saçma yorumlar gördüm ki çok şaşırdım gerçekten

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık