Kendi sokağından bakınca sana göre biz kamiliz, peki bizim sokaktan bakinca sen nasil görünüyorsun acaba?Midwitlerin günah keçisi olduk galiba. Daha neyi savunduklarından haberleri yok kamillerin, hahaha.
Ben çarıklı olduğumu belirttim. Benim kendi gerçekliğimle bir derdim yok kral çünkü buna alışmak için yeteri kadar yaşadım. Midwitler benden daha zeki ve eğitimli insanlar. Asıl problem de burada başlıyor galiba. Az zeki ve az bilgili olunca galiba göte farklı isimler takılıyor. Biz sizin gibi üst ağızla konuşmayı bilmeyiz beyim. Bana ilk mesajı atan arkadaş alt insan olduğumu söylüyor, yazdıklarımı da bir nevi tasdikliyor. Bütün olay da buradan patlak veriyor.Kendi sokağından bakınca sana göre biz kamiliz, peki bizim sokaktan bakinca sen nasil görünüyorsun acaba?
Nerelerdeydin kral sen, konuya hareket geldiBen çarıklı olduğumu belirttim. Benim kendi gerçekliğimle bir derdim yok kral çünkü buna alışmak için yeteri kadar yaşadım. Midwitler benden daha zeki ve eğitimli insanlar. Asıl problem de burada başlıyor galiba. Az zeki ve az bilgili olunca galiba göte farklı isimler takılıyor. Biz sizin gibi üst ağızla konuşmayı bilmeyiz beyim. Bana ilk mesajı atan arkadaş alt insan olduğumu söylüyor, yazdıklarımı da bir nevi tasdikliyor. Bütün olay da buradan patlak veriyor.
Ben, kadına şiddeti felan savunmuyorum. Ben basit bir adamım beyim. Ünlülerin ne bok yediği umrumda değil, bunlar beni temsil eden insanlar değiller. Kıçından kokain çeken adamlar bunlar. Ahmet Kural Sıla'ya omuz atıp hayatta kalmış da da, Johhny Depp karısına bok felan fırlatmış da. Banane bundan. Bizim gibi alt tabakanın hayatı bambaşka. Sen avukatsın, en çok sen maruz kalıyorsundur bize. Biz birbirimizi döveriz de, severiz de. Ama cinayet çok farklı bizim lügatımızda. Sanki ben erkeklerin kadınları öldürmesi normal bir şey dedim. Konu nerden nereye geldi. Valla allah eğer varsa insanı bu linçci tafyadan korusun. Neyseki twitter denilen ucube yuvası yerine vicdanlı insanların takıldığı bir yerdeyim de en fazla kınandık
@Büyük Korsan Kaidou peki nası hapse girmedin sen kadir diye bi eleman vardı soyadını unuttum sırf bir kadını kurtardı diğer erkeği bıçakladı diye adamın hayatına s*çtılar maalesef ki
Olum forumda ne çarlar var insan hayret ediyor.Ben çarıklı olduğumu belirttim. Benim kendi gerçekliğimle bir derdim yok kral çünkü buna alışmak için yeteri kadar yaşadım. Midwitler benden daha zeki ve eğitimli insanlar. Asıl problem de burada başlıyor galiba. Az zeki ve az bilgili olunca galiba göte farklı isimler takılıyor. Biz sizin gibi üst ağızla konuşmayı bilmeyiz beyim. Bana ilk mesajı atan arkadaş alt insan olduğumu söylüyor, yazdıklarımı da bir nevi tasdikliyor. Bütün olay da buradan patlak veriyor.
Ben, kadına şiddeti felan savunmuyorum. Ben basit bir adamım beyim. Ünlülerin ne bok yediği umrumda değil, bunlar beni temsil eden insanlar değiller. Kıçından kokain çeken adamlar bunlar. Ahmet Kural Sıla'ya omuz atıp hayatta kalmış da da, Johhny Depp karısına bok felan fırlatmış da. Banane bundan. Bizim gibi alt tabakanın hayatı bambaşka. Sen avukatsın, en çok sen maruz kalıyorsundur bize. Biz birbirimizi döveriz de, severiz de. Ama cinayet çok farklı bizim lügatımızda. Sanki ben erkeklerin kadınları öldürmesi normal bir şey dedim. Konu nerden nereye geldi. Valla allah eğer varsa insanı bu linçci tafyadan korusun. Neyseki twitter denilen ucube yuvası yerine vicdanlı insanların takıldığı bir yerdeyim de en fazla kınandık
Adam sana niye karşılık vermiyor. Karşılık verir. Kadınların narin ve zayıf olmalarının ataerkil normlarla ilişkisi ise başka. Ataerkil normların belki de sebebi kadınların doğuştan fiziksel olarak daha narin zayıf olmaları. Ortada böyle bir gerçek var.Kadınların narin, zayıf oldukları üzerinden argüman kurmak kadına şiddeti azaltmıyor. Ataerkil normları tasdikliyor sadece. Bir kişiye değil lafım, konudaki çoğu kişinin lafı buraya çıkıyor. Zaten, mağdurun fiziksel kuvvetinin şiddetin suç niteliğini değiştirmemesi gerekiyor. Ben gidip bir vücut geliştirme sporcusunu tartaklasam, adam da bana karşılık vermese; güçsüz, güçlüye şiddet uyguladı diye bir şey mi değişiyor? Bu argümanla nereye varılmak isteniyor kadınları objeleştirmekten başka?