İleriki bölümler fena özellikle ileride gelecek 7-6 bölüm.Bolum guzeldi. Toudou resmen hayvan seviyesindeymis yav. Bu arada Takada-chan icin ben de siraya girmek istiyorum.
Nanami
Sukuna
Itadori
Mahito
Bu 4lü çoşturacak XD.
İleriki bölümler fena özellikle ileride gelecek 7-6 bölüm.Bolum guzeldi. Toudou resmen hayvan seviyesindeymis yav. Bu arada Takada-chan icin ben de siraya girmek istiyorum.
Valla mangasini okumamak icin zor tutuyorum kendimi. Ama animesi iyi cikis yapti. Belki ilk sezon bitisi okurum mangasini diye dusunuyorum. Suanlik mahito epey ilgimi cekiyor.İleriki bölümler fena özellikle ileride gelecek 7-6 bölüm.
Nanami
Sukuna
Itadori
Mahito
Bu 4lü çoşturacak XD.
Kendini tutabiliyosan animeden sonra geçmen iyi olur.Valla mangasini okumamak icin zor tutuyorum kendimi. Ama animesi iyi cikis yapti. Belki ilk sezon bitisi okurum mangasini diye dusunuyorum. Suanlik mahito epey ilgimi cekiyor.
Bana da oyle geliyor. Butun ciltleri aldim bekliyorum. Suanlik manga olarak Monster #8 anime olarak da Jujutsu Kaisen serileri ile ilerliyorum.Kendini tutabiliyosan animeden sonra geçmen iyi olur.
Seri klasik bir shounen işte, bu kadar gömmeye leşlemeye gerek yoktu bence hocam. Animesi de mangası da gayet shounen için gerekli şeyleri karşılıyor.Bilemiyorum baş karakteri manganın pek is yapmaz bana göre, güç sistemi felanda meh bide ? iğrenç ama genede son bölüm dışındaki bölümleri okudum lakin baydım. Belli bir yerden sonra insan merak ediyo bu Dorohedoro tarzı manganın jumpta işi ne.
Manga 150lerde felan galiba baş karakter sadece One pieceten çalınma kara şimşek yumruğu atıyo.Seri klasik bir shounen işte, bu kadar gömmeye leşlemeye gerek yoktu bence hocam. Animesi de mangası da gayet shounen için gerekli şeyleri karşılıyor.
Netflix'de bir şey yazmıyor. Ama bildiğim kadarıyla 24 bölüm olacak.Animesi 12.bölüme geldi. Şuan sezon finali mi yaptı yoksa 24 bölüm mü olacak ilk sezon?