8-9 edersin demişti galiba.Sıfırıncı vuruş hissi aldım. Kaç parmak edersin demişti bu tokatladığına restorandaki keşiş?
8-9 edersin demişti galiba.Sıfırıncı vuruş hissi aldım. Kaç parmak edersin demişti bu tokatladığına restorandaki keşiş?
8-9 parmak göz maskesi çıkarttırıyorsa 14-15 parmak ile rahat feat atar mı sensei. Güzel oldu hoşuma gitti açıkçası.8-9 edersin demişti galiba.
Oldschool bir Shounen seri. Şofben açtırmaz ama badass tiplemesinde kadın karakterleri hoş.Şofben açmaya değecek bir seri midir?
Sensei baya güçlü. Birazcık da Urahara'ya benziyor rahat ve gevşek tavırları.8-9 parmak göz maskesi çıkarttırıyorsa 14-15 parmak ile rahat feat atar mı sensei. Güzel oldu hoşuma gitti açıkçası.
Üzdü bu beni. Standart haline gelmeli artık bu.Oldschool bir Shounen seri. Şofben açtırmaz ama badass tiplemesinde kadın karakterleri hoş.
Ben sahneden ötürü son anlarda üstünlüğü ele geçirip dövmüştür demiştim. Bildiğin dalga geçmiş. Parmak sayısında gerçekten çok daha yukarılarda olabilir.Sensei baya güçlü. Bu arada cidden Kakashi'yi andırıyor tipi, tavırları... Sadece daha güçlüsü. Birazcık da Urahara'ya benziyor rahat ve gevşek tavırları.