24 bölüm olacak.Animesi 12.bölüme geldi. Şuan sezon finali mi yaptı yoksa 24 bölüm mü olacak ilk sezon?
@Aiden Çivilemesini ister misin?
24 bölüm olacak.Animesi 12.bölüme geldi. Şuan sezon finali mi yaptı yoksa 24 bölüm mü olacak ilk sezon?
Yeni waifum da bu olsun bakalım, çivilesin ? Manga güncele gelmeyi planlıyorum bunu@Aiden Çivilemesini ister misin?
undefined
24 bölüm olacak ama cevabı verilmiş geç gördümAnimesi 12.bölüme geldi. Şuan sezon finali mi yaptı yoksa 24 bölüm mü olacak ilk sezon?
Kuul ve değişik gözüktüğü içindir belkide.Gojo neden bu kadar popüler sizce ? Anlamadığım nokta her yerde fan artlarını ve giflerini falan görüyorum. Hele de Unlimited Void sahnesinin gifleri yokmu... Mangadan spoiler vermeyecek şekilde anlatırsanız sevinirim :S
Evet eğlenceli ve çok güçlü bir karakter, bende havasını, bu eğlenceli yönünü severim hatta gücü bile gördüğüm diğer güçlere nazaran çok farklı olduğu için de "hakikaten çok güçlü bir karakterdir" derim ama bu kadar çok ama çok sevilmesini hiç anlamış değilim.
Elbet Jujutsu'nun karakterlerinin popüler olması iyi bir şey serinin değerini arttırıyor ama benimki de bir merak işte :S
Bana göre karakter anime fandomunun sırf kuul gözüktüğü için büyüttüğü bir karakter.Kendi çapında kaliteli olsada Baku×Deku shipleyen güruhtan başka birşey beklemek saçma.Kuul ve değişik gözüktüğü içindir belkide.
Bana göre karakter anime fandomunun sırf kuul gözüktüğü için büyüttüğü bir karakter.Kendi çapında kaliteli olsada Baku×Deku shipleyen güruhtan başka birşey beklemek saçma.
Çünkü neden olmasın. Kakashinin aynısı gibi bir şey, daha şen şakrak hali. Kakashinin aksine de evrenin en güçlüsü gibi duruyor. Kötü dövüşe karışmasın diye saf dışı bırakmaya çalışıyor, iyi olan yardıma gelsin derdinde.Gojo neden bu kadar popüler sizce ? Anlamadığım nokta her yerde fan artlarını ve giflerini falan görüyorum. Hele de Unlimited Void sahnesinin gifleri yokmu... Mangadan spoiler vermeyecek şekilde anlatırsanız sevinirim :S
Evet eğlenceli ve çok güçlü bir karakter, bende havasını, bu eğlenceli yönünü severim hatta gücü bile gördüğüm diğer güçlere nazaran çok farklı olduğu için de "hakikaten çok güçlü bir karakterdir" derim ama bu kadar çok ama çok sevilmesini hiç anlamış değilim.
Elbet Jujutsu'nun karakterlerinin popüler olması iyi bir şey serinin değerini arttırıyor ama benimki de bir merak işte :S