Evet bir de o da var listemde o da anime bölüm sayısı olarak az hala sanırım kısa sürede tüketilmeye uygun gibi. Kesinlikle görüntüden kastım atmosferdi böyle akşam ne bileyim tokyo'nun üzerinden mesela gökdelenlerden görüntü geliyor çok hoşuma gidiyor ilginç bir şekildeBen de eski çizimleri daha çok seviyorum ama kimetsu no yaibai animesi ile gözüm yeni animasyonlar ve efektler aramaya başladı. Özellikle filmini sinemada izledikten sonra bayıldım. Eski animeleri de görüntülerinden daha çok atmosferleri için izliyorum.
Ruhları değiştirmen gerekiyor ruhlarını. Bu adamlar inatçı herifler gibi görünse de içten junpei gibilerdir. Biraz daha ruhlarına gir 2. sezonla beraber öldürücü darbeyi yaparsın.Seriyi bir 2 kez tekrar okudum bir de türkçe çevirisini hallederken kendi dilimle de güncele geldim Korsanfan kitlesine karşı bağışıklılık kazanamadım seriyi anlatma konusunda.![]()
Ula beni sevmiyor musunuz bilerek uğraşsın diye kötü yorum yapıyorsunuz diye düşünmeye başladım jfdöfmdmgkd.
Yok seviliyorsun. Birde şu manga satışları konusunda op hakkında yazdıkların olmasa...Ula beni sevmiyor musunuz bilerek uğraşsın diye kötü yorum yapıyorsunuz diye düşünmeye başladım jfdöfmdmgkd.
Bitirdiğinde puanını artıracağını düşünüyorum.5,5/10 bir seri bekliyorum. Beni hayal kırıklığına uğratmaz umarım.
Yok seviliyorsun. Birde şu manga satışları konusunda op hakkında yazdıkların olmasa...
Aynen kısa sürede tüketirsin. Tokyo gerçek Tokyo ise gelmesinEvet bir de o da var listemde o da anime bölüm sayısı olarak az hala sanırım kısa sürede tüketilmeye uygun gibi. Kesinlikle görüntüden kastım atmosferdi böyle akşam ne bileyim tokyo'nun üzerinden mesela gökdelenlerden görüntü geliyor çok hoşuma gidiyor ilginç bir şekilde
Eee... Op formundayız.İşin dalgası, şaka maka öyle takılıyordum baktım 3 gün ban yemişim
![]()
Aynısını csm içinde demişlerdi.Bitirdiğinde puanını artıracağını düşünüyorum.