Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Jujutsu Kaisen (Anime)

Animeci çocuk adamlar yaptı herhalde. :/ Bunun da mangasına devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Animeden sonra kaç bölüm var manga baya ileride mi?

Anime puanları için de Imdb daha doğru bir yer gibi gözüküyor. Oy verenler genelde daha farklı şeyler tüketen insanlar da olduğu için anime puanları da az çok daha uygun oluyor. Anime sitelerinde 1-2 anime izleyen çocuklar 10 puanları basıyor serilere. xd
Aot'un 2. Partı gelene kadar şu an mangada bayağı bölüm olacak. 116da falan bitecek 1. Part. Manga şu an 138'de olması lazım final verecek.

Ben 6 veriyorum çünkü karakterler, yan karakterlerin 1-2 tanesi hariç orjinal değil. Dediğin gibi teknikler anlaşılır değil. Biri bir şey yaparken nasıl yaptı, ne kadar güçlü, daha ne kadar yapabilir, nasıl karşı konulabilir bunlara değinilmiyor. Güç dengesini kuramıyorsun. Mangaka kafasında bir şeyler kurmuş fakat bunu takipçilere yansıtamıyor.

Koca dünyanın ufak bir alanında geçmesi de serinin eksikliklerinden birisi. Koskoca dünyada 2 okul mu var? Koskoca dünyada 2 tane mi kötü var? Sukuna'dan başka tehdit yok mu? Bunları ileride genişletmezse seri unutulur gider diğer yeni nesil shounenler gibi. Bunlar zaten 2. 3. sezonun konuları olur onun farkındayım fakat geleceğe yönelik konuşuyorum.
Reis şu kısımda yazdığın her şey kusura bakmada aşırı gereksiz. Seriyi sanki +1000 bölümmüş gibi yorumlamışsın. Karakter konusu tartışılır orayı geçte. Güç dengesi ,evrenin genişliliği , kötülerin sayısı ( ki başlara göre bence gayet yeterli 4-5 tane olması) bunlar 24 bölümde ne kadar gösterilebilir ki ne kadar çeşitlenebilir ki olabilecek en iyi seviyede yapılmış (bence). Hayır birde garip olan madem bunların ilerki sezonlardaki muhabbetleri olacağı fikrindesin o zaman niye eksiymiş gibi söylüyorsun ilerki sezonlar çıksın o zaman söyle bunları.
1. sezonda büyük bir evren hissi vermedi. Manga okuyucularının spoiler vermesine gerek yok.
Bence de büyük bir evren hissi vermedi ama gerek var mı ? Tartışılır

Öncelikle mangayı hiç okumadım, sadece anime üzerinden bir değerlendirme yapıcam. Aksiyonu güzel, hareketli kısa anime tarzına uygun. Bununla birlikte elbette daha önceki birçok animede olduğu gibi kopya çekimi söz konusu. Tokyo ghoul, fma, naruto ve en fazla da bleach. Bunları almış karman çorban birşey konmuş gibi. Ana karakter bleach'teki ichigo gibi, aksiyon sahneleri kan şovları falan güzel ama kolu kopuyor hop geri çıkıyor e o zaman basit aksiyon oluyor durum tabi.

Reis şu kısımda yazdığın her şey kusura bakmada aşırı gereksiz. Seriyi sanki +1000 bölümmüş gibi yorumlamışsın. Karakter konusu tartışılır orayı geçte. Güç dengesi ,evrenin genişliliği , kötülerin sayısı ( ki başlara göre bence gayet yeterli 4-5 tane olması) bunlar 24 bölümde ne kadar gösterilebilir ki ne kadar çeşitlenebilir ki olabilecek en iyi seviyede yapılmış (bence). Hayır birde garip olan madem bunların ilerki sezonlardaki muhabbetleri olacağı fikrindesin o zaman niye eksiymiş gibi söylüyorsun ilerki sezonlar çıksın o zaman söyle bunları.

Bence de büyük bir evren hissi vermedi ama gerek var mı ? Tartışılır
Orjinallik konusu çok bariz değil mi sence de? Bleach evrenini almış üzerine Naruto'dan Kakashi ve yedinci takım olan naruto, sasuke, sakura üçlüsünü koymuş. Kesinlikle orjinal değil gözüne sokuyor, arada fena olmayan komedi unsurları var ama +1000 bölüm gibi yorumlamışssın demişsin op'den başka kaç tane 1000 bölüm anime izledin? (Onu da izlediysen tabi mangadan da takip etmek yaygın zira)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık