Gintama'yı geçememişSezon bittikten sonra yükselmeye devam ediyor.
![]()

Gintama'yı geçememişSezon bittikten sonra yükselmeye devam ediyor.
![]()
Popülerse ve animasyonu güzelse zaten bu tayfa 9 puanı yapıştırıyor. :dSezon bittikten sonra yükselmeye devam ediyor.
![]()
Piyasa böyle artık, hak ettiğinin gerçeğini değiştirmiyor ama bu. Diklemesine yükselişler her zaman vardı myanimelist'te Attack on Titan draması hele aklıma geldikçe şok oluyorum.Popülerse ve animasyonu güzelse zaten bu tayfa 9 puanı yapıştırıyor. :d
Hak ettiğini bulmuş. Her çıkan yeni nesil seriye alarjisi olan arkadaşlara rağmen bu puanı aldıysa helal olsun.Sezon bittikten sonra yükselmeye devam ediyor.
![]()
Diğer seriler niye yok ya sıralamada? Diğer başka serilerin puanları daha yüksekti sanki? O drama neymiş?Piyasa böyle artık, hak ettiğinin gerçeğini değiştirmiyor ama bu. Diklemesine yükselişler her zaman vardı myanimelist'te Attack on Titan draması hele aklıma geldikçe şok oluyorum.
Shounen Jump'ın ilk 10u bu. Bir aralar fmab'a 1 verip Aot'a 10 verip 1. Yapmaya çalışıyorlardı ki bir anlığına yapmışlardı.Diğer seriler niye yok ya sıralamada? Diğer başka serilerin puanları daha yüksekti sanki? O drama neymiş?
AoT'nın IMDB puanı oldukça iyi. Death Note'de en yüksek puanlı anime sanırım. Zirve 9.0-8.9 civarı. OP ise 8.7 puanda ki bence geneline bakarsak daha düşük bile olabilir. Bir seriyi daha çok seviyoruz diye anime kalitesi daha iyi anlamına gelmiyor ya da daha çok insanın ilgisini çektiği anlamına gelmiyor.Piyasa böyle artık, hak ettiğinin gerçeğini değiştirmiyor ama bu. Diklemesine yükselişler her zaman vardı myanimelist'te Attack on Titan draması hele aklıma geldikçe şok oluyorum.
Benim dediğim Aot'un puanını hak edip etmemesi değil, yanlış anladın. Üst tarafa bak.AoT'nın IMDB puanı oldukça iyi. Death Note'de en yüksek puanlı anime sanırım. Zirve 9.0-8.9 civarı. OP ise 8.7 puanda ki bence geneline bakarsak daha düşük bile olabilir. Bir seriyi daha çok seviyoruz diye anime kalitesi daha iyi anlamına gelmiyor ya da daha çok insanın ilgisini çektiği anlamına gelmiyor.
Diğer listelerde ise dediğin gibi yeni çıkışlar zamanla zirvede çokça yer edecektir. Ama bence bu kaliteyi yansıtmıyor. Hatta o serinin daha çok sevildiğini bile yansıtmıyor.
Animeci çocuk adamlar yaptı herhalde. :/ Bunun da mangasına devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Animeden sonra kaç bölüm var manga baya ileride mi?Shounen Jump'ın ilk 10u bu. Bir aralar fmab'a 1 verip Aot'a 10 verip 1. Yapmaya çalışıyorlardı ki bir anlığına yapmışlardı.
Anime puanları için de Imdb daha doğru bir yer gibi gözüküyor. Oy verenler genelde daha farklı şeyler tüketen insanlar da olduğu için anime puanları da az çok daha uygun oluyor. Anime sitelerinde 1-2 anime izleyen çocuklar 10 puanları basıyor serilere. xdAoT'nın IMDB puanı oldukça iyi. Death Note'de en yüksek puanlı anime sanırım. Zirve 9.0-8.9 civarı. OP ise 8.7 puanda ki bence geneline bakarsak daha düşük bile olabilir. Bir seriyi daha çok seviyoruz diye anime kalitesi daha iyi anlamına gelmiyor ya da daha çok insanın ilgisini çektiği anlamına gelmiyor.
Diğer listelerde ise dediğin gibi yeni çıkışlar zamanla zirvede çokça yer edecektir. Ama bence bu kaliteyi yansıtmıyor. Hatta o serinin daha çok sevildiğini bile yansıtmıyor.
Gintama düşmez ki, diğer sezonları da 9 üstü zaten. Geçerse anlık bir hype ile ancak olur, sonra yavaş yavaş oturmuş puanına geri döner Jujutsu.Gintama'yı geçememiş![]()