Dof sayılmaz ama :SÖdül üzerinden gideceksek çok can yakarım.
Dof sayılmaz ama :SÖdül üzerinden gideceksek çok can yakarım.
Ne üzerinden gidersen git devrimci 2 numarasının ödülü ortada.Ya ilk adam değil yada devrimcilerin çapı belli.Hadi az olsun taş çatlasa 800 olur gerisi zor.O da kalibreyi belli ediyor.Ödül üzerinden gideceksek çok can yakarım.
Jozuya vermişsinDragon>Wb
Sabo>Jozu
Dof'un ödülü dondurulmuş olduğu için oradan yürümezdim. :/Dof sayılmaz ama :S
Lufy ve Law kombo yaptığı için paylaştılar. Hem de ana karakter olayı biraz. Sabo devrim 2 numarası diye nam salmış birde ödülü ortada işte. Lufy direkt en güçlülere yürümese beklese zaten ufak olaylar sonucu ödülü zıplardı. Jozu bunu ölümüne döver. Kafasını duvarlara sürterek kıvılcım çıkartır, al sana ateş der.Dof'un ödülü dondurulmuş olduğu için oradan yürümezdim. :/
@Millennium Wizard
500'lük Luffy, şu an bir milyarın üstündeki adamla dövüşüyor. Belki de yenecek. Ama o ana karakter deme bana. :/
Sabo o elması yakar, böler, parçalar ve dünyanın elmas ihtiyacını karşılar. Jozu'yu parça parça satar anlayacağın.Lufy ve Law kombo yaptığı için paylaştılar. Hem de ana karakter olayı biraz. Sabo devrim 2 numarası diye nam salmış birde ödülü ortada işte. Lufy direkt en güçlülere yürümese beklese zaten ufak olaylar sonucu ödülü zıplardı. Jozu bunu ölümüne döver. Kafasını duvarlara sürterek kıvılcım çıkartır, al sana ateş der.
Rüyasında bile göremez onu, ustası lideri Dragon gelsin, Jozu belki ciddiye alır.Sabo o elması yakar, böler, parçalar ve dünyanın elmas ihtiyacını karşılar. Jozu'yu parça parça satar anlayacağın.