Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

Ben cevap vereyim aşılamaz:D Hakileri azçok aynı seviyededir marco'da varsa jozu'da da var. Marco uçar kaçar darbe almaz o şekilde yenilmekten kurtulabilir ama yenmesi imkansız. Tabi bana göre öyle
Bana görede Marco'nun Jozu'yu yenme ihtimali yoktur. Vur kaç yaparak düelloyu 10 günde uzatır 5 ayda uzatır. Ama Jozu' ya hasar veremez bence. Marco'nun saldırılarını hissediceğini bile pek düşünmüyorum. Marco'nun hakisi daha yüksek desek Jozu'nun haki savunmasını aştıda vurdu desek yinede Jozu'nun kendi hayvani bir gücü ve savunması var. Hiçbir şekilde Jozu'nun fiziki saldırılarda zarar görüceğini düşünmüyorum.

o bıraz zor ıste.. jınbeyı, ıvankov u doven akaınu degıl mı ne hıkmetse marcoya gelınce dovemedı.. cızık bıle atamadı hemde 3-4 bolum dovusmedıler mı? kızarunun dovemeyecegı ıse zaten %100 adam en guclu 2 saldırısını karsıladı cızık bıle almadı bıde ucan tekme caktı fırlattı kızaruyu oyuncak gıbı..
kızaru koramıralınden kaırosekı yardımı almasa dıkkat kaybında bıle yenemıyordu o kadar acız kaldı marco nun yetenegı karısında..
marco vur kac yapar jozu kalas gıbı belını dondurene kadar marco onun arkasına gecer tepesıne gecer bır sekılde vurabılır uzun surer ama marco alır ıyılesme artısı sayesınde garp ın yumruguna bana mısın demeyen adam jozudan mı dayak yıcek? jozu sansa bala bı kere vursa bıle marco yu sarsmaz..
garp ın hakısı yanında jozu nun hakısı hıc bısey kalır..
Olaylara çok taraflı bakmışsın. Kizaru herhangi bi yara aldımı Marco karşısında hayır o tekmeden sonra hemen kalkmadımı kalktı sanki marco çok büyük bişey yapmış gibi bu olaydan bahsediyorsun. Marco'nun olayı iyileşmek budur yani bundan daha fazlası değil. Jozu gibi elmas+haki karışımı bi adama Marco çok büyük zarar veremez. Garp olayınında da banamısın diyor olsaydı tekrar uçardı oraya.

o bıraz zor ıste.. jınbeyı, ıvankov u doven akaınu degıl mı ne hıkmetse marcoya gelınce dovemedı.. cızık bıle atamadı hemde 3-4 bolum dovusmedıler mı? kızarunun dovemeyecegı ıse zaten %100 adam en guclu 2 saldırısını karsıladı cızık bıle almadı bıde ucan tekme caktı fırlattı kızaruyu oyuncak gıbı..
kızaru koramıralınden kaırosekı yardımı almasa dıkkat kaybında bıle yenemıyordu o kadar acız kaldı marco nun yetenegı karısında..
marco vur kac yapar jozu kalas gıbı belını dondurene kadar marco onun arkasına gecer tepesıne gecer bır sekılde vurabılır uzun surer ama marco alır ıyılesme artısı sayesınde garp ın yumruguna bana mısın demeyen adam jozudan mı dayak yıcek? jozu sansa bala bı kere vursa bıle marco yu sarsmaz..
garp ın hakısı yanında jozu nun hakısı hıc bısey kalır..
Bu söylediklerine gerçekten inanıyor musun? Yoksa bunları ilahi bir güç senin isteğin dışında mı söyletiyor sana?

Biri çıkıp ta demiyor ki Marco ne yaptı bu adamlara?Kizaru'ya tekme attı.EE?Kizaruda hasar yok.Aokiji'ye arkadan saldırdı dikkati dağınıkken ne oldu Aokiji gene sağlam.Akainu'ya Vista ile beraber saldırdı en fazla ah dedirtebildi.Yara bile almadı Akainu.Akainu serçe parmağını masaya çarpsa daha fazla acırdı heralde.Karşısındaki Marco'ya zarar veremiyor ama Marco'da karşısındakine zarar veremiyor.Ama dövüş uzarsa Marco iyileşmesinin sınırına ulaşınca eninde sonunda yenilecek.Marco değilmiydi Mr.3 den anahtar dilenen?Ayrıca Kizaru Marco'ya 2 tane lazer attı insan haline o lazerler yetti etkisiz hale getirmeye.

Garp'ın yumruğuna gelince Luffy'ye vurduğundan hiçbir farkını göremiyorum ki Luffy Marco kadar hasar almıyordu Garp'ın yumruklarından.Marco 1 tane yedi feleği şaştı yeri göğü karıştırdı.

Edit:demişler :D

Marco'nun hakisi yok demedim tek olayı iyileşmek dedim. Ve saldırıları hakili bile olsa elmas+haki zırhını aşamayacağı için(bana göre) Jozu'ya pek zarar veremez dedim. Marco'nun hakiside bi shanks ayarı olmadığına göre ekstradan iyileşmenin yanında hakiside var Jozu'yu yener dememim bi anlamı yok.

Ayrıca marco nereye rahat rahat dövüştü Akainu'yu ıkına ıkına tutmadımı ? Meyvesininde bi sınırı var ama marcoda iyileşmekten öte bişey yok o yüzden Akainu'nun saldırılarına saldırı ile karşılık vermek yerine sürekli darbeleri içine alıyor sürekli bi noktadan sonra büyük sıkıntı bu. Kimse deprem meyvesinin saldırı gücü marcoda olsun demiyor bulunduğu konuma yakışcak kadar sağlam vursun rakiplerine yeter yonkou falan olmaz rahat ol

Marco alır beyler tartışmanın alemi yok.Biz burada 6 kişi yanlış düşünüyoruz xxaaw hepsini biliyor onun dedikleri kesin doğrudur.

jozuda hakı varda marcoda yok mu yanı? pekı sana soyle soyleyeyım hangısı daha hızlıdır ? marco mu jozu mu ? hancock gıbı smoker ı kolayca pataklayan bırısı aokıjıye gıtmeye kalkarken marco coktan tekme atmıstı aokıjıye demek kı marco hancocktan cok daha hızlı.. jozudan da baya hızlıdır.. bu yuzden vurabılır

marco tabikide jozu dan daha hızlıdır fakat o plan her zaman işlemez jozu bir ara otutturur marco ya.

evet haklısın anketıde jozu almıs kusura bakmayın tartısmanın alemı yok. jozu kamı sama kımse dokunamaz ona elmas+hakı savunması var cunku. sankı serıyı sız yazıyorsunuz mangayı yazan adam marco yu daha on plana cıkarmıs ıstedıgınız kadar elmas+hakı dıyın.. marco mangakaya gore daha guclu demıs
gorouseı bıle dıyorkı marco ve tayfası sız hala elmas+hakı baska bısey yok bu da son mesajımdı..
O ondan değil Jozuyu daha ön plana çıkarsaydı Ace ve Wb yaşıyor olurdu;) ondan ötürü aradan çıkardı Jozu'yu. Ankette çok oy alan yencek diye bi durum yok bütün oyları marco alsaydı bile ben Jozu derdim.

xcrowley abartma hocam parçalar o zaman Jozu'yu:D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık