Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

Roronoa Zoro

Paramecia türleri yediğinde vücudun evrim geçirir. Bazı meyve güçleri sonsuza dek aktif kalır.
Bazılarını kendin yaratırsın. :T

Örneğin ; Luffy , sonsuza dek lastik bir vücuda sahip olacak. Normal insan vücuduna kendini döndüremez.
Veya buggy ...

Oysa, Jozu kendi yeteneğini kendisi aktifleştiriyor. Yani vücudu elmas değil. Bu özelliğini kendisi aktifleştirdiğine
göre , elmas zırh yaratıyor adam işte. Diğer türlü olsaydı tüm vücudu isteği dışında elmas olmaz mıydı ? :W
Vay anasını, savaşa girmeden paralı askerleri gömselerdi Marineford'a o zaman. Gerkzeklik yapmış Jozu.[Bigmom bile paraya ihtiyaç duyuyor.]

Daha yüksekte olabilir çünkü Jozu,Aokiji'ye vurdu biraz ileri gitti ağzı kanadı Marco vurdu bir daha geri gelemedi adam.

Zaten Jozu'ya Vergo ayarında tekme yeter bir yerden sonra pes eder ama Marco'ya bir cacık olmaz.Adam lazer ve lavı durduruyor Jozunun saldırıları hiçbirşey yanında.
Öyle mesajlara bakıyordum da bir de ne göreyim , hocam jozu'ya vergo ayarı tekme yeter mi ?

BeyazDiş

Şahsen fiziksel konularda Jozu'nun haddinden fazla güçlü olduğunu düşünüyorum.
Marconun mevyevesinin özel bir saldırısı var mı bilmiyorum, bildiğim kadarıyla düz vuruşlar yapıyor ve Jozu'ya direk saldırılar işlemez.
Adam Mihawk'ın kesişini durdurdu. ( Gerçi Mr 1'da durdurmuştu )
İkisi de tank diyebilirim fakat fiziksel dayanıklılık konusunda Jozu bariz daha iyi.

Jozu'nun alamıyacağı bir çok rakibi Marco alabilir belki
ama bu vsyi Jozu alır

Vergo kim yav Jozu'yu tekmeleriyle illallah ettirsin ? Ciddi misin sen :) Jozu omuzladı sadece Aokiji'yi. O da sağlam bir tane geçirseydi emin ol Marco'dan daha fazla zarar verirdi.

Evet, Vergo'nun tekmeleri Marco'ya zarar vermez. Çünkü adamın yeteneği bu :) Yani sanki Marco gomu gomu yemiş de Vergo'nun tekmelerinden etkilenmemiş gibi yazma yav şunu :D Adam mistik zoan ve yeteneği yenilenmek :) Adamın yeteneği bu ama yeteneğinden çok farklı şeyler yapıyor gibi izlenim veriyor yazdıkların bana. Yapma :D
Daha çok orada Jozu istediği kadar vursun Marco'ya etkisi olmaz demek istemiştim keza kolay kolayda vuramaz vursada etkisi olmaz.

1/2 Saat dövüşürler Jozu sonunda pert Marco ise hiç yara almadan bitirir.
Jozu ayarında saldırı gücü olan biri Marco'yu yenemez Kizaru dahi birşey yapamadı Akainu gibi devasa yok edici gücü olan biri anca üstünlük sağladı.
Jozu bir gözünü hariç tüm vücudunu kapatıyor yanlış bilmiyorsam
Marco'nun ona zarar verebileceği tek yer orasıdır
Adama Mihawk zarar veremedi, Marco'nun pençesiyle bişey olmaz
Tekme atar zaten pençesinden kimseninbeklentisi yok.Fiziksel darbede mi işlemicek adama :/

Neyse tartışmıcam daha fazla bana kalırsa Jozu fazla abartılıyor ansızın vurdu Aokiji'ye anca 3 metre geri götürdü Vergodan 1/2 tık daha güçlüdür o kadar.Doflamingo zaten bunun üstünde tepindi :/
Croco bile kalktı geldi dalmaya buna :/
Fiziksel gücü ve dayanıklılığı ile önpalanda ama oda Marco kadar etmez ne hızı Marco kadar iyidir ne saldırı gücü bana kalırsa hadi saldırı gücü eşit olsun.

Bu arada marco'nun tekmesi = Vergo'nun tekmesi fikrini değiştirdim daha üstündür ne kadar baksan Kizaru'yu yere gömdü o tekme ne kadar etkilemesede.

Hadi kolay gesin :/

BeyazDiş

Jozu bir gözünü hariç tüm vücudunu kapatıyor yanlış bilmiyorsam
Marco'nun ona zarar verebileceği tek yer orasıdır
Adama Mihawk zarar veremedi, Marco'nun pençesiyle bişey olmaz

Jozunun elması uzaktan saldırılara karşı savunma sağlar, ofansta da sertliği kullanır. Yoksa defansif açıdan bi' işe yaramaz. Yeni dünyada herkeste B. haki var. Hakinin işlevi de gerçek bedene dokunmak, istiyorsa adamantium olsun, gene de bi' boka yaramaz kısaca.
:good:

ayrıca ben marco nun baya baya hızlı bir karakter olduğunu düşünüyorum, kizaru ile havada aşık atarken gösterdi E.Oda, Kizaru son anda koluyla marco'nun saldırısını engelledi, kizaru one piece aleminin en hızlı karakteridir muhtemelen, ayrıca aokiji gibi hızlı bir adam marco'nun vurduğunu bile göremedi, aynı şekilde Akainu'da Marco'nun pençesini göremedi, uçabilme + gözlem hakisi + çok iyi refleksler bekliyorum, bir şekilde hakili pençesi + hızıyla jozuyu yardırır bence ama baya uzun sürer vs, bana kalırsa jozu'nun marco ya vurabilme gibi bir ihtimali bile yok, hadi vurdu diyelim, garp'ın yumruğundan daha güçlü olmaz bu ve marco çok ufak bir hasarla atlatır gene sonrada onuda iyileştirir zaten, uzun süren bir dövüşün ardından marco kazanır

Unknown

Marco nun yenilebilmesi için teklenmesi gerekiyor.Aksi taktirde alınan hasarı onaracaktır.Öyle yada böyle Jozu yenilecektir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık