Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Jozu vs. Marco

dattebayo nun söylediklerine katılıyorum zaten marco ankette önde olabilir fakat dövüşü o kazanacağı anlamına gelmez bana göre hala jozu alır sana göre marco herkesin kendi kararı.

Reversi

oyumu jozu dan kullandım çünkü jozunun savunmasının çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. O savunmayı marco bile delemez.

Vergo seviyesinde tekmeler Marco'ya bir artı sağlamaz dostum. Onunla ancak Sanji'nin bacak çatlar :/ Amirallere karşı bir şey yapamazsın yine. Dayanıklı olduğu malum zaten. Hız desen, ee adam uçuyor :D

Ben saldırı gücünde bir toparlanma bekliyorum şahsen. Yoksa uçup kaçmalarla olmaz bu işler :/
Daha yüksekte olabilir çünkü Jozu,Aokiji'ye vurdu biraz ileri gitti ağzı kanadı Marco vurdu bir daha geri gelemedi adam.

Zaten Jozu'ya Vergo ayarında tekme yeter bir yerden sonra pes eder ama Marco'ya bir cacık olmaz.Adam lazer ve lavı durduruyor Jozunun saldırıları hiçbirşey yanında.

Roronoa Zoro

Jozunun elması uzaktan saldırılara karşı savunma sağlar, ofansta da sertliği kullanır. Yoksa defansif açıdan bi' işe yaramaz. Yeni dünyada herkeste B. haki var. Hakinin işlevi de gerçek bedene dokunmak, istiyorsa adamantium olsun, gene de bi' boka yaramaz kısaca.

Roronoa Zoro

Logia için doğru fakat Paramecia için aynı fikirde değilim. Element olan bir insanın gerçek vücuduna ulaşıyorsun.
Fakat Parameciada hepsi için geçerli değil . :T

Vücudunun dış katmanına Elmas yeteneğini uyguluyor , vücudu elmas olmuyor. O yüzden gerçek bedenine ulaşma olayı yok. Elması haki +fiziksel gücünle aşıp gerçek bedenine ulaşacaksın.
Logiada ki gibi hakin olduğu mu zarar verme kanunu geçerli değil.

Mesela, yumruk attığında buggy parçalara ayrıldığında boşluğa yumruk atıp gerçek bedenine ulaşma diye
birşey yok. Veya Kid'in mıknatıs yeteneği ile topladığı eşyaları haki ile geçip gerçek bedene ulaşma işi yok.
Logia gibi değil. Paramecia yetenekleri haki zırhlı adamları bile kesebildiğini bile gördük.
Kısaca her hakisi olan metal bükemez , elmas kıramaz.
Hakin var diye her türlü maddeyi yıkıp kırıp bükemiyorsun. Avatar mısın sen.
Jozu elmas mı yartıyor yani? Elmaslaştırdığı bölge kendi vücudu. O yüzden haki ile dokunabilirsin.
Ha elmas yaratıyorsa kestirsin kestirsin satsın, boşuna korsan olmuş.
Vallahi Hükümet kurar hükümet, karat karat yardırır.

MF savaşında WB'nin tayfasından rn fazla öne çıkan ve amiralle birebir dövüşen kişi Marco'ydu.Jozu'yu böyle bir konumda göremedik.Ayrıca amirale vurdu tınlamadı falan boşverin bence bunları.Amiral seviyesi demek,dünyanın en güçlü adamının saldırılarına maruz kalmasına rağmen kalkıp savaşabilmek demek.Oda bu adamın defansı fazla olduğu için saldırı gücünü azaltmış olabilir,ama bu onun bu konuda 0 olduğu anlamına gelmez.

Jozu elmas mı yartıyor yani? Elmaslaştırdığı bölge kendi vücudu. O yüzden haki ile dokunabilirsin.
Ha elmas yaratıyorsa kestirsin kestirsin satsın, boşuna korsan olmuş.
Vallahi Hükümet kurar hükümet, karat karat yardırır.
Paramecia türleri yediğinde vücudun evrim geçirir. Bazı meyve güçleri sonsuza dek aktif kalır.
Bazılarını kendin yaratırsın. :T

Örneğin ; Luffy , sonsuza dek lastik bir vücuda sahip olacak. Normal insan vücuduna kendini döndüremez.
Veya buggy ...

Oysa, Jozu kendi yeteneğini kendisi aktifleştiriyor.( İster insan bedeni , ister Elmas zırh )
Yani vücudu elmas değil. Bu özelliğini kendisi aktifleştirdiğine göre , elmas zırh yaratıyor adam işte. Diğer türlü olsaydı tüm vücudu isteği dışında elmas olmaz mıydı ? :W

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık