dattebayo nun söylediklerine katılıyorum zaten marco ankette önde olabilir fakat dövüşü o kazanacağı anlamına gelmez bana göre hala jozu alır sana göre marco herkesin kendi kararı.
Elmas savunması, haki ile aşılabilir. Hakileri eşit seviyedeyse haki kullanmalarıda gereksiz kalıcaktır. Marco hiçbir şekilde fiziki saldırıları ile Jozu'ya hasar veremez bence.xcrowley abartma hocam parçalar o zaman Jozu'yu![]()
Daha yüksekte olabilir çünkü Jozu,Aokiji'ye vurdu biraz ileri gitti ağzı kanadı Marco vurdu bir daha geri gelemedi adam.Vergo seviyesinde tekmeler Marco'ya bir artı sağlamaz dostum. Onunla ancak Sanji'nin bacak çatlar :/ Amirallere karşı bir şey yapamazsın yine. Dayanıklı olduğu malum zaten. Hız desen, ee adam uçuyor![]()
Ben saldırı gücünde bir toparlanma bekliyorum şahsen. Yoksa uçup kaçmalarla olmaz bu işler :/
Jozu elmas mı yartıyor yani? Elmaslaştırdığı bölge kendi vücudu. O yüzden haki ile dokunabilirsin.Logia için doğru fakat Paramecia için aynı fikirde değilim. Element olan bir insanın gerçek vücuduna ulaşıyorsun.
Fakat Parameciada hepsi için geçerli değil . :T
Vücudunun dış katmanına Elmas yeteneğini uyguluyor , vücudu elmas olmuyor. O yüzden gerçek bedenine ulaşma olayı yok. Elması haki +fiziksel gücünle aşıp gerçek bedenine ulaşacaksın.
Logiada ki gibi hakin olduğu mu zarar verme kanunu geçerli değil.
Mesela, yumruk attığında buggy parçalara ayrıldığında boşluğa yumruk atıp gerçek bedenine ulaşma diye
birşey yok. Veya Kid'in mıknatıs yeteneği ile topladığı eşyaları haki ile geçip gerçek bedene ulaşma işi yok.
Logia gibi değil. Paramecia yetenekleri haki zırhlı adamları bile kesebildiğini bile gördük.
Kısaca her hakisi olan metal bükemez , elmas kıramaz.
Hakin var diye her türlü maddeyi yıkıp kırıp bükemiyorsun. Avatar mısın sen.
Paramecia türleri yediğinde vücudun evrim geçirir. Bazı meyve güçleri sonsuza dek aktif kalır.Jozu elmas mı yartıyor yani? Elmaslaştırdığı bölge kendi vücudu. O yüzden haki ile dokunabilirsin.
Ha elmas yaratıyorsa kestirsin kestirsin satsın, boşuna korsan olmuş.
Vallahi Hükümet kurar hükümet, karat karat yardırır.