Mangada okurken çok fena sövmüştüm Narancia'ya.Ulan allah kahretsin böyle işi be... Risotto çok büyük adamdın reis önünde saygıyla eğiliyorum
Mangada okurken çok fena sövmüştüm Narancia'ya.Ulan allah kahretsin böyle işi be... Risotto çok büyük adamdın reis önünde saygıyla eğiliyorum
Ben de çok sövdümMangada okurken çok fena sövmüştüm Narancia'ya.
İyi yazmışın, olabilir.Geç cevap olacak ama
Mobilden yazdığımdan dolu hata vardır ama anlaşılacağına inanıyorum.King crimson kendi içinde ikinci bir stande sahip, epitaph. King crimsonun küçük yüzü o. Yüksek ihtimalle stand tasarımında 2 stand ve 2 yüz olmasının sebebi ise, doppio ve Diavolo arasındaki ilişki. Belki tüm stand doppioya ait, belki hepsi diavolonun. Fakat yüksek ihtimalle aralarında anlaşıp paylaşıyorlar. Tabii doppio gerçeğin farkında olmadığı için tüm yetkiyi patrona verse de, yüksek ihtimalle 2 stand de ikisine ortaklaşa ait, veya epitaph doppioya ait.
Sebep olarak da şunu demek istiyorum, epitaph geleceği görür, king crimson işi halleder. Doppio ve patronu arasındaki ilişki de böyledir. Doppio patronun gözü, kulağıdır,onun saklandığı yerden iş yapmasını sağlar, ona bilgi ve fırsat sağlar ama bitirici işi hep patron yapar. En azından ben böyle görüyorum
Çikolata de geçİyi yazmışın, olabilir.
Choccalate midir nedir, çok iyi, tepkilerini sevdim
Normalde bu şarkıyı baya severim, denk gelmesi güzel olduÇikolata de geç
Spoiler vermemek için bugüne dek bekledim.
Arivederci, Buccerati Abdül ve Kakyoin ile birlikte huzur içinde yat