Yok,ben sadece böyle düşünmemin sebeplerini yazmayı seviyorum. Yani ofansif algılamayın.Sen niye bu kadar açıklama derdine giriyorsun ki? Herkesin zevkleri farklı, o yüzden sevilen karakterler de partlar da farklılık gösterebilir.
Yok,ben sadece böyle düşünmemin sebeplerini yazmayı seviyorum. Yani ofansif algılamayın.Sen niye bu kadar açıklama derdine giriyorsun ki? Herkesin zevkleri farklı, o yüzden sevilen karakterler de partlar da farklılık gösterebilir.
Josuke hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. Rohan bile açık açık söylüyor bunu Josuke'nin yüzüne Part 4ten akılda kalan iki karakter Koichi ve Kira'dır, ekran süresi az olan Rohan bile Josuke'den daha fazla dikkat topladığından ovalarda kullanılan karakter olmuştur.(Spinn off mangalarını saymıyorum, okumadım da zaten.)Dediğim gibi,Giorno takımın arkasındaki beyin ve gizli silah görevi görürken,Josuke kendi partında gereksiz arka planda kalıyor hatta Part Villain'ını bile kendisi değil Jotaro ve Koichi indiriyor daha çok. İyi bir insan olabilir ama bu onu iyi bir JoJo yapmıyor benim gözümde.
"E Giorno da arka planda kalıyor" derseniz Giorno zaten arka planda kalmalı,gücünün ifşa olmaması rakiplerine karşı en büyük silahıydı. Ve Bruno'nun rütbe atlamasını sağlayarak dikkatleri Bruno'nun üzerine çekti bu sayede hem ekiptekiler mutlu oldu hem de Giorno'dan süphelenmediler. Patron'a karşı ihanetin başladığını söyleyenin de Giorno değil Bruno olması Mista,Narancia ve Abbachio'nun taraf değiştirmesinde en büyük etken olmuştur. Bu duyuruyu Giorno yapsaydı Bruno "Ben de Giorno ileyim" diyene kadar muhtemelen kimse Giorno'nun tarafına geçmezdi
Geç cevap olacak amaJosuke hakkındaki düşüncelerine katılıyorum. Rohan bile açık açık söylüyor bunu Josuke'nin yüzüne Part 4ten akılda kalan iki karakter Koichi ve Kira'dır, ekran süresi az olan Rohan bile Josuke'den daha fazla dikkat topladığından ovalarda kullanılan karakter olmuştur.(Spinn off mangalarını saymıyorum, okumadım da zaten.)
Giorno ise şimdiden bir zamanlar en sevdiğim JoJo olan Jonathan'ı geçti. Pratik zekası, duruma çabuk adapte olabilmesi, vicdanı(gerçi bu standart bir JoJo özelliği), özellikle de saman altından su yürütmesi gibi özelliğiyle level atlamış Jonathan gibi.
26. Bölüm
Doppio'ya üzüldüm, kullanıldığının bile farkında değil. Acaba çift kişilikli olduğundan onun da kendine özel Stand'ı çıkar mı? Gerçi olay çift kişilikten farklı görünüyor, muhtemelen Doppio'nun annesinin birlikte olduğu kişi bir şekilde Doppio'nun bedeninde hayatına devam ediyor. 2 yıllık bilinmeyen hamilelik süreci, bedenin kişilik değişince farklılaşması, falcı tarafından ifade edilen beden yaşı farklılığı gibi durumlar bu tarz bir şeye delalet