Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jiraiya, Fukasaku & Shima vs. Uchiha Itachi & Hoshigaki Kisame

Kİm kazanır.

• Kullanılan toplam oy
    186
İtachi'de Jiraiya'yı indirecek bir teknik veya güç yok.Amaterasu'yu özellikle sm modunda kolayca bloklar Jiraiya.İtachi asla denk getiremez bu tekniği.Omuzlarında kurbağalar varken genjutsuya alma işi falanda yalan olur.Tüm genjutsu teknikleri patlıyor zaten bu durumda.Susanoo'yu zaten çok az bir süre kullanabiliyor.Jiraiya çağırdığı kurbağalar ve yaptığı devasa jutsularla birlikte rahatça başa çıkar İtachi'nin susanoosuyla.Geriye kalan hiç bir konuda da Jiraiya'dan üstün değil aksine çoğunda daha zayıf.Kisame zaten bu ligin adamı değil.Baya etkisiz eleman gibi duruyor dövüşte Kisame.Tanrısal karakterleri saymazsak Jiraiya'dan güçlü çok az karakter vardır seride.Özellikle sm modda acayip güçlü hale geliyor.

Jiraiya Rinnegana karşı savaşmış adam mangekyo'lu itachiyi mi yenemeyecek.Naruto kyuubi 4 kuyruklu haliyle jiraiya ya vurduğu gibi itachiye vursa orasi itachi'nin mezarı olurdu.

Hatta hidan bi jinc yakalamışken hala akatsukinin amacını bile bilmiyordu. Pain yalandan bişey uydurup anlattı ona.

Bunlar ninja. İkiliyken bile dikkat çekiyorlar. Sasuke ve pain aşırı büyük olay çıkarana kadar gölgelerden çalıştı bunlar.

Hiçbirinin umrunda da değil akatsukinin hedefi. Kimse kendini gereğinden fazla riske sokmaz. Daha kaçırılmamış 7-8 hedef var. Naruto'nun acelesi yoktu. Jiraiyayla savaşma riskinden ziyade naruto'yu sonraya bırakmak daha mantıklı.

Ayrıca hatırlarsan jiraiya tek kol haliyle bile bi paini öldürüp cesediyle beraber kaçabiliyordu. Bariyerden çıkıp tekrar painle yüzleşmek zorunda değildi. Bi daha sırrını çözme fırsatı olmaz diye kendini feda ediyor.

Benzer bi olay yaşanması mümkün. Naruto'yu ve bi akatsukiyi alır bariyerine. Adamı harcayıp kaçar. Akatsuki bişey kazanmadan üye kaybeder.
Hocam sana bişey soracağım itachi shin diye bi kaynakta itachi köyü akatkukiden koruyor diye bi bilgi geçiyormuş yanlış değilsem bazı tartıştığım kişiler bu argumanla itachiyi köy ajanı olarak gösteriyor fikrin nedir?

Hocam sana bişey soracağım itachi shin diye bi kaynakta itachi köyü akatkukiden koruyor diye bi bilgi geçiyormuş yanlış değilsem bazı tartıştığım kişiler bu argumanla itachiyi köy ajanı olarak gösteriyor fikrin nedir?
Shin'e gerek yok mangada da söylendi bu. Ancak korudu derken kastedilen şey bilgi sızdırabilmesi. Köy için çok tehlikeli bi durum olsa uyarabilecekti. Akatsuki'nin yapacağı bişeye doğrudan engel olmasına gerek kalmadı hiç.

Itachi köy ajanı olduğunu Obito'dan sakladığını sanıyordu. Riske girip önemli bişey yapmadı. Obito da bildiğini belli etmiyordu. Itachi'nin bilerek sasuke'ye ölmesini ve bu sayede sasuke'yi manipüle etmeyi bekliyordu. Aralarında sessiz bi savaş vardı. Itachi ölene kadar da Obito köye zarar vermeye kalkışmadı.

Shin'e gerek yok mangada da söylendi bu. Ancak korudu derken kastedilen şey bilgi sızdırabilmesi. Köy için çok tehlikeli bi durum olsa uyarabilecekti. Akatsuki'nin yapacağı bişeye doğrudan engel olmasına gerek kalmadı hiç.

Itachi köy ajanı olduğunu Obito'dan sakladığını sanıyordu. Riske girip önemli bişey yapmadı. Obito da bildiğini belli etmiyordu. Itachi'nin bilerek sasuke'ye ölmesini ve bu sayede sasuke'yi manipüle etmeyi bekliyordu. Aralarında sessiz bi savaş vardı. Itachi ölene kadar da Obito köye zarar vermeye kalkışmadı.
Tamamdır teşekkür ederim açıklama için.

Kimseyi yormadan, üzmeden şahsi fikrim ile tartışma konusunu cevaplamak isterim...

Naruto'da bazı karakterlerin gereksiz övüldüğünü düşünüyorum. Minato, Itachi ve Jiraiya'nında bu karakterler arasında olduğunu düşünüyorum. Itachi fanı değilim, net belirtmek isterim ama yukardaki savaşın kazananı Itachi ve Kisame olur diye düşünüyorum. Köye geldikleri vakit, amaçları köye saldırmak veya birilerini öldürmek değildi. Jiraiya'yı görünce, bizim lig olarak üstümüzde diyerek kaçmaları tamamen formalite gibi geliyor.

İtachi, tek başına Sage Kabuto ile kapışmaya gidiyordu. Kisame, tek başına Naruto ve Gai'nin olduğu yerde ajanlık yapıyordu. Bu karakterlerin, köy dışında meydana gelen bir olaydan korkup kaçacaklarını düşünmüyorum. Jiraiya, kurbağa içine hapsetmeyle ilgili saçma jutsusunu yapınca İtachi'nin ameterasu'su için direk hedef haline geliyordu ki mesafeleri oldukça yakındı. Korkup kaçma durumunun olduğunu düşünmüyorum.

İtachi, tek başına sage mode Jiraiya'yı yenemez ama Kisame varken yener. Şahsi fikrim budur, Kisame dediğimiz karakter tek başına Killer Bee ile kapışmaya giden ve sıfırıncı kuyruk olarak anılan br karakter, boş görmemek gerekiyor. Anime içinde Jiraiya'nın yazdığı kitap harici esprisini göremedim, fanları varsa özür dilerim. Adını koyduğun, öğrencinin oğluna sahip çıkmamışsın karakterine tüküreyim.
Seri biteli yıllar olmuş elbette unutmuş olabiliriz bazı şeyleri ama İtachi Sasuke ile birlikte Sage Kabuto ile savaşırken canlı olsaydı eğer Edo halinde olmasaydı 3 kere ölmüştü. Sadece bir hatırlatma. Bonus olarak Edo Tensei neredeyse sınırsız bir çakra ölümsüz bir beden veriyor.

Seri biteli yıllar olmuş elbette unutmuş olabiliriz bazı şeyleri ama İtachi Sasuke ile birlikte Sage Kabuto ile savaşırken canlı olsaydı eğer Edo halinde olmasaydı 3 kere ölmüştü. Sadece bir hatırlatma. Bonus olarak Edo Tensei neredeyse sınırsız bir çakra ölümsüz bir beden veriyor.
Aynı fikirdeyim, İtachi hasta ve güçlerini sınırlı kullanabilyordu. İtachi'nin Kabuto'yu yenebilmesi için MS'in ona zarar vermemesi gerekir, hasta olmaması gerekir. Diğer türlü, Kabuto kendisi ifade ediyordu zaten Orochimaru'yu geçtim sage oldum falan diyordu.

Aynı fikirdeyim, İtachi hasta ve güçlerini sınırlı kullanabilyordu. İtachi'nin Kabuto'yu yenebilmesi için MS'in ona zarar vermemesi gerekir, hasta olmaması gerekir. Diğer türlü, Kabuto kendisi ifade ediyordu zaten Orochimaru'yu geçtim sage oldum falan diyordu.
MS ona zarar vermesede yenebilecek kondisyona sahip bir karakter değil İtachi. Çok sınırlı bir çakra havuzu var. Sage Moda sahip bir karakteri manipüle edemediğin bir amaterasu, Çok sınırlı süreli kullanabileceğin bir Susanoo ile alt edemezsin. Genjutsu zaten ne Kabutoya ne Jiraiyaya işliyor. İtachi bu liglerde ki insanlarla savaşabilir ama kazanamaz MS onu savaşabilecek hale getiriyor. Şansı 0 değil elbet ama çok zor

MS ona zarar vermesede yenebilecek kondisyona sahip bir karakter değil İtachi. Çok sınırlı bir çakra havuzu var. Sage Moda sahip bir karakteri manipüle edemediğin bir amaterasu, Çok sınırlı süreli kullanabileceğin bir Susanoo ile alt edemezsin. Genjutsu zaten ne Kabutoya ne Jiraiyaya işliyor. İtachi bu liglerde ki insanlarla savaşabilir ama kazanamaz MS onu savaşabilecek hale getiriyor. Şansı 0 değil elbet ama çok zor
Totsuka kılıcı ve bir şey kalkanı vardı. Onların üstünlüğü ile kazanabilir diye düşünüyorum ama ihtimal tabi, kazanıp kazanmama durumu tamamen gidişata göre değişir.

Totsuka kılıcı ve bir şey kalkanı vardı. Onların üstünlüğü ile kazanabilir diye düşünüyorum ama ihtimal tabi, kazanıp kazanmama durumu tamamen gidişata göre değişir.
Susannoo çok kısa açık tutabildiği bi güç. Sasuke kendi susannoo'sunu daha güçsüz seviyede kullanırken bile 5-10 dk açık tutamadı danzo karşısında. Kapatıp kılıçla dalmak zorunda kalmıştı.

Edoyken bile sasuke meraklanıp sormuştu hala susannoo kullanacak halin var mı diye:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık